DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Podcast

Podcast: A csapategység diadala(?)

Szerdán azt hittük, véget ért a Horner-ügy, de a vihar egyre csak fokozódik, Verstappent viszont ez sem zavarta meg – a paddock pedig a Red Bull-sztori mellett a pilótapiactól volt hangos Bahreinben.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Nincs új a nap alatt: Max Verstappen és a Red Bull ott kezdte a 2024-es szezont, ahol az előzőt abbahagyta – a holland klasszis fölényes győzelemmel indította útjára negyedik világbajnoki hadjáratát. A Red Bull azonban nem kizárólag a teljesítménye miatt volt a figyelem középpontjában, hanem az „új erőre kapó” Horner-ügy miatt is, mely a futam után váratlan fordulatot vett.

A verseny fontosabb pillanatai és témái mellett foglalkoztunk pilótapiaci kérdésekkel is, hiszen a paddockban (amikor épp nem Christian Hornerrel foglalkoztak) szinte mindenki azt találgatta, hogyan alakulhat a Mercedes másik üléséért zajló versenyfutás és mit hozhat a jövő a mezőny két spanyolja, Fernando Alonso és Carlos Sainz számára.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

426347608_1405212820386775_7866578995230310498_n

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Márciusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: