DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 14. vasárnap
Podcast

Podcast: Miért megy Hamilton a Ferrarihoz?

Bekövetkezett! Lewis Hamilton távozik a Mercedestől és a 2025-től a Ferrarinál folytatja pályafutását. Mit nyerhet egyik és másik fél ezzel a húzással és hogyan zajlott le ennyire gyorsan az évtized átigazolása?

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Vannak, akik hittek benne, hogy ez bekövetkezhet és vannak, akik nem. A lényeg, hogy viharos gyorsasággal lezajlott az elmúlt évtizedek talán legnagyobb horderejű átigazolása, Lewis Hamilton búcsút int a csillagosoknak és vörösbe öltözve folytatja a pályafutását 2025-től.

A Gellérfi Gergő, Gobodics Tamás, Mészáros Sándor összetételű hármasfogat felvázolja az emlékezetes nap krónikáját, majd olyan kérdésekre próbálnak válaszokat adni, hogy miért most történik mindez, miért jó ez Hamiltonnak és a Ferrarinak, mit veszít a Mercedes, s vajon tényleg az F1 nyeri-e a legtöbbet az átigazolással. Természetesen a trió spekulál is egy keveset, mégpedig arról, hogy kivel pótolhatja a korona elveszített gyémántját a Mercedes, s vajon hová vezethet innen Carlos Sainz útja.

 

 

416387957_2142197642786356_1637485130328871434_nHallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Februári adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: