DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
Podcast

Podcast: Újra hengerelt a Red Bull

Visszavágott Szingapúrért és a Japán Nagydíj megnyerésével bebiztosította a konstruktőri vb-cím megvédését a Red Bull. Kibeszélő.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Noha az előző heti kisiklás után sokan bíztak abban, hogy Max Verstappen és a Red Bull valóban a frissen bevezetett technikai direktíva hatását nyögi, Suzukában bebizonyosodott: szó sincs erről. A holland simán diadalmaskodott, ezzel pedig csapata eldöntötte a konstruktőri titulus sorsát. Létezik-e magyarázat arra, hogy mitől ennyire jó az energiaitalos formáció? Miért igazán jelentős a mostani siker? Mi lehet a gond az immáron látványosan küszködő Perezzel?

Gergő és Sanyi egyebek mellett ezekre a kérdésekre kereste a választ, de természetesen kitárgyalták a McLaren javuló formáját, az Alpine-belháborúját és egyéb érdekes témákat is!

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E46_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: