DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 27. szerda
Podcast

Podcast: Red Bull vs. Ferrari minden szinten

Módosíthatják a pontrendszert, Baku két ásza uralta a hétvégét, de a pályán zajló Red Bull–Ferrari csatánál is fontosabb, ami a színfalak mögött zajlik.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Sok más mellett arról beszélgettünk a Formula Podcast futamértékelő adásában, hogy milyen csörték zajlanak a színfalak mögött a Ferrari és a Red Bull között, amiből például Laurent Mekies „agressszív” bejelentése is származott. De persze magáról a versenyről is bőven esett szó: mennyire lehetett pályaspecifikus Leclerc és Perez remeklése, hogy esett szét ennyire Sainz hétvégéje, milyen furcsa szezont produkál a McLaren és az Alpine, miben reménykedhet a katasztrofálisan teljesítő Nyck de Vries – és milyen ötlet merült fel a pontrendszer megreformálására?

 

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E22_AHallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 
A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!
 
Áprilisi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: