DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Podcast

Formula Motocast: Miért történik ilyen sok haláleset a juniorszériákban?

Nem mehettünk el szó nélkül az utánpótlás-sorozatokban kirajzolódó tragikus tendencia mellett műsorunk negyedik adásában, de természetesen a MotoGP Amerikai Nagydíját is kiveséztük.

Néhány hete idén már harmadszor rázta meg szörnyű tragédia a gyorsasági motorsport világát Dean Berta Vinales incidense révén, így a Formula Motocast legújabb adásában azt igyekeztük körbejárni, miért is láthatunk az utóbbi időben ilyen sok halálos balesetet a juniorszériákban induló fiatal versenyzők körében. Emellett természetesen kiveséztük az austini történéseket a hupliktól kezdődően Marc Marquez győzelmén át Fabio Quartararo meccslabdájáig, de említést tettünk a Moto2-es és Moto3-as vb-küzdelmek alakulásáról, a Superbike-világbajnokság és a mosti 6 órás parádés befutójáról is.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be! A cikk alpján pedig a Formula Motocast összes korábbi adását is meghallgathatod!



2021_Formula Motocast_1771x1181_E04 

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: