DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Off-road

Máriapócson ünnepelnek Hangodiék

Piros tojás helyett benzingőzt hoz a húsvéti nyúl Hangodi Zoltánnak és Hangodi Bendegúznak: mindössze két héttel a slovakiaringi szezonnyitó után (amely Beni debütáló versenye volt) ismét versenyzéssel, a Rabócsi Ringen megrendezett Húsvéti Ralikrossz Versenyen töltik az ünnepet.

Alig két hét telt el Beni sikeres bemutatkozása óta (a 14 esztendős pilóta élete első versenyén ezüstémes lett a Slovakiaringen), és máris újabb megmérettetésre készül a HQ Racing. Húsvét vasárnap és hétfőn a már hagyományosnak számító ralikrossz viadalra kerül sor a máriapócsi Rabócsi Ringen, amelyről természetesen Hangodi Zoltán és Hangodi Bendegúz sem hiányozhat.



„Nagyon készülünk a máriapócsi versenyre, a slovakiaringi futam előtt a futóműre koncentráltunk, most viszont szétszedtünk mindent, és remélem, hogy most már végig tudok menni különösebb gond nélkül. Ezzel párhuzamosan pedig már javában zajlik a Klement Mosquito felkészítése is az április 24-26-i Duna Aszfalt Bugac Kupára, úgyhogy nem unatkozik a csapat” – mondta el Hangodi Zoltán. 

A csapat valóban nem unatkozik, de valószínűleg azok sem fognak, akik az ünnepi hétvégén kilátogatnak a Rabócsi Ringre. Vasárnap délelőtt 10 órától illetve 11 óra 50 perctől szabadedzéseket láthatnak a nézők, 14 órától pedig az első előfutamok következnek. Hétfőn már reggel 8-kor folytatódik a küzdelem a második, 11 óra 30 perctől pedig a harmadik előfutamokkal, az elődöntők és a döntők pedig 15 órától kezdődnek. A verseny mellett extrém motoros stunt show és változatos családi programok is várják az érdeklődőket.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: