DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

RalikrosszOB

Kárai Tamás újra top 5-ben az RX1-ben

Az új generációs Audi S1-gyel megismételte előző évi bajnoki végeredményét Kárai Tamás – de bizonyos szempontból felül is múlta azt, hiszen 2023-ban négyszer bejutott a döntőbe.

részletek

Szezonzáró, bajnoki fordítások, egy visszatérő győzelme Máriapócson

Az ünnepi hétvégén lezárult a Ralikrossz Országos Bajnokság 2023-as szezonja: a SuperCars egy teljesen kicserélődött mezőnnyel állt fel Benyóék távollétében, melyet Antal István uralt.

részletek

Félbeszakadt hétvége Nyirádon: Benyó Máté 2023 ralikrosszbajnoka

Az országos bajnokság utolsó előtti fordulóján eldőlt a SuperCars bajnoki címe. A szezon legnagyobb mezőnyei, sártenger és elmaradt döntők.

részletek

Kiestek a nagyok, váratlan győztes Nyirádon

Benyó Máté és Kárai Tamás csatája jellemezte a Ralikrossz-ob harmadik fordulójának teljes hétvégéjét – egészen a döntőig, ahol minden a feje tetejére állt.

részletek

Női győztest is avattak Kakucson

Kis létszámok jellemezték a nemzetközi kategóriákat a 2023-as szezon második versenyén: a SuperCarsban mindössze ketten indultak.

részletek

Benyó győzelmével indult a szezon Máriapócson

Az Eb-debütálásra készülő Benyó Máté csak egy futamgyőzelmet hagyott Kárai Tamásnak a húsvéti szezonnyitón. A két Körmöczi testvér, az osztrák Zoll és a cseh Castoral is nyert a RabócsiRingen.

részletek

Bizonytalan SuperCars és új kategória a Ralikrossz-ob-n

Az áprilisi szezonkezdetet egyelőre kétségek övezik a csúcskategóriában: az előző év főszereplőinek figyelme a nemzetközi szereplés felé fordult, ezért nagy kérdőjel, kik és mennyien alkotják a SuperCars mezőnyét.

részletek

Benyó Máté: Alkalmazkodásban első

A bajnoki második helyezés az egy évvel korábbi eredményt tükrözi: de mind Benyó Máté, mind csapata nagyot lépett előre a két győzelmet is hozó 2022-es szezonban.

részletek

Itthon és nemzetközi fronton is kiválóan teljesített Kárai Tamás

A hazai versenyek mellett az Európa-bajnokság volt a fókuszban a tapasztalt pilóta számára, aki 2021 után idén is elképesztő évet tudhat maga mögött.

részletek

A háromgenerációs autósport-versenyző család: id. Turán Frigyes, Turán Frici, Turán Lotti

Nem esett messze az alma a fájától, ugyanis Turán Lotti, a Hankook Racer Cup RX fiatal versenyzője immár második éve rója a köröket a versenypályán és az idei évadban megnyerte a női értékelést. Lottinak volt kitől örökölnie az autóversenyzés iránti szenvedélyét, ugyanis édesapja Turán Frici, a magyar ralisport egyik legelismertebb alakja.

részletek

Benyó Máté nyerte az év utolsó versenyét Kakucson

A bajnoki címek többsége korábban már eldőlt, ezért kisebb mezőnyök jellemezték a kategóriákat az átépített Kakucs Ringen – de a csatákra nem lehetett panasz.

részletek

Benyó hétvégéjének indult, de Kárai nyert Nyirádon is

Hétből hatodik győzelmét szerezte Kárai Tamás, de a számos kiesést hozó döntőig máshogy néztek ki a SuperCars erőviszonyai. Laczkó Lehel győzelemmel biztosította be a Super1600 bajnoki címét a hétvégén.

részletek