DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Motor

Bemutatták Binder és Miller gyári KTM-jét

Az osztrákok Red Bull által támogatott gyári csapata az eddigiekhez hasonló festést villantott 2023-ra is a MotoGP-ben, dél-afrikai motorosuk mellé azonban új társ érkezett.

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

Csütörtökön újabb csapat ejtette meg a bemutatóját a MotoGP-ben: ezúttal a KTM gyári alakulatán volt a sor. A Red Bull által támogatott istálló tavaly a csapatok értékelésében a második helyen végzett, Miguel Oliveira révén két győzelmet is bezsebelt. A portugál azonban idén már nem erősíti a csapatot, Brad Binder mellé ugyanis a Ducatitól érkező Jack Millert szerződtették.

ktm-factory-1



Az RC16-osok festése nem sokat változott, továbbra is a narancssárga dominálja a színvilágot, s természetesen a Red Bull-logó is jelentős szerepet tölt be a dizájnban. Már csak azért is, mert a KTM az energiaitalosok F1-es alakulatának aerodinamikai részlegével is szorosabbra fűzte a kapcsolatát technikai szinten, amelytől előrelépést várnak 2023-ban.

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: