DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Motor

Lehullt a lepel a gyári Ducatik festéséről

A MotoGP-s gyári alakulatok közül elsőként a bolognaiak rántották le a leplet 2021-es dizájnjukról, amelynek színeiben új párosuk, Jack Miller és Francesco Bagnaia fog versenyezni.

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

Az Avintia/Esponsorama Racing után másodikként, de első gyári csapatként a Ducati Team tartotta meg 2021-es bemutató eseményét. Az online tartott rendezvény elején rögtön bejelentették, hogy eddigi támogatójuk, a Lenovo névadó szponzornak lép elő idén.

Ezután nem is húzta tovább az időt Claudio Domenicali, a Ducati elnök-vezérigazgatója: le is leplezték a két gyári Desmosedici GP-t, amelynek dizájnjában még az eddiginél is hangsúlyosabb lett a vörös szín, s persze a Lenovo felirat is nagyobb a korábbiaknál. A motorokon két új versenyzőjük, az egyaránt a Pramac Racingtől fellépő Jack Miller és Francesco Bagnaia #43-as és #63-as rajtszáma tűnt fel.

A bemutató alább nézhető vissza, a fentebbi galériából pedig egy egész csokorra való stúdiófotót találhattok a vörösök idei versenygépéről!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: