DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Motor

Megvannak MotoGP-játékunk nyertesei

Véget ért a Facebookon zajló játékunk, amely során a jelenlegi MotoGP-mezőny legjobbját kerestük: a győztes nem okozott meglepetést, de három szavazó is nyereményben részesül.

A hétvégi hármas nagydöntővel zárult MotoGP-játékunk, amely során arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink kit tartanak a jelenlegi mezőny legjobbjának. A fináléba a papírformának megfelelően a jelenlegi király, Marc Marquez, az élő legenda Valentino Rossi és az előbbit az utóbbi években leginkább megszorongató Andrea Dovizioso jutott.

rossi-marquez-dovi



A döntő végeredménye sem okozott nagy meglepetést: az elmúlt néhány sikertelenebb éve ellenére továbbra is messze a legnagyobb rajongói bázissal rendelkező Rossi meglehetősen fölényesen húzta be a győzelmet. A „Doktor” összesen 1143 szavazatot kapott Marquez 272-jével és Dovizioso 43 voksával szemben.

Olvasóinknak is megérte részt venni MotoGP-s játékunkban, hiszen hármuk számára nyereményeket sorsoltunk ki: Stocker Norbert egy tálca Monster, Tallián Dániel egy tálca Red Bull, Perge Flóra pedig egy tálca Hell energiaitalt nyert. A nyertesekkel rövidesen felvesszük a kapcsolatot.

93307314_4136793489671638_6377627612486828032_n

Köszönjük, hogy sokan részt vetettek játékunkban, és tartsatok továbbra is a Formula.hu-val, ha nem akartok lemaradni a legfontosabb MotoGP-s hírekről!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: