DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd

Kamion hírek

Kiss Norbi: Újabb harmadik hely Zolderben

Ahogy szombaton, úgy vasárnap is dobogóra állhatott a kamion-Eb belgiumi fordulóján Kiss Norbert. A Tankpool24 csapat kétszeres Európa-bajnok versenyzője ráadásul egy negyedik helyezést is begyűjtött.

részletek

Kiss Norbi harcban a bajnoki harmadik helyért

Az összetett ötödik helyéről várja a kamion-Eb folytatását Kiss Norbert. A Tankpool24 csapat kétszeres Európa-bajnok magyar versenyzője most hétvégén Zolderben áll rajthoz Mercedes kamionjával.

részletek

Büntetés hátráltatta Kiss Norbit

Egy indokolatlanul szigorú büntetés miatt minden pontszerző esélye elszállt Kiss Norbertnek a kamion-Eb nyári szünet utáni első versenynapján. Norbi összetettben a negyedik helyről várta a folytatást.

részletek

Csehországban folytatódik a kamion-Eb

Másfél hónap szünet után a csehországi Mostban folytatódik a kamion Európa-bajnokság. A kétszeres bajnok Kiss Norbert kipihenten vág neki a szezon második felének.

részletek

Győzelemmel zárta a szezon első felét Norbi

A Tankpool24 csapat kétszeres Európa-bajnok magyar versenyzője a Kamion-Eb németországi negyedik versenyét nyerte meg, vagyis szombati harmadik helye után győzelemmel megy nyári szünetre.

részletek

Kiss Norbertnek nagy hírei vannak, de...

Lázas munka folyik a kétszeres Európa-bajnok elmagyarosodó csapatában, hogy ledolgozzák az elsősorban motorból fakadó hátrányt. A Mercedesszel versenyző pilóta olyan pozitív történéseket említett, melyekről egyelőre nem beszélhet.

részletek

Javított Kiss Norbert Szlovákiában

A Tankpool24 csapat kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzője a Szlovákiaringen egy második és egy ötödik helyet szerzett, ezzel ismét fontos pontokat gyűjtött a bajnokságban.

részletek

Kiss Norbert Szlovákiában is dobogóra állna

Nem sok ideje volt a pihenésre Kiss Norbertnek hazai versenye után. A kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző két hete, az ETRC második fordulóján dobogóra állhatott a Hungaroringen...

részletek

Hazai közönség előtt állt dobogóra Kiss Norbi

Hazai futamán dobogóra állhatott Kiss Norbert. A kamion Európa-bajnokságban szereplő magyar versenyző a sorozat második fordulóján mind a négy versenyen pontot szerzett a Hungaroringen.

részletek

Dobogóval hálálná meg a biztatást Kiss Norbi

Második hétvégéjén Magyarországra érkezik a kamion Európa-bajnokság mezőnye. A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert hazai pályáján mindenképp szeretne dobogóra állni...

részletek

Győzelemmel zárt Kiss Norbert Misanóban

Az időmérő után az első futamot is megnyerte Kiss Norbert Misanóban. A kétszeres Európa-bajnokot lehetetlen volt megelőzni az első futamon, viszont a fordított rajtrácsos versenyt fel kellett adnia.

részletek

Fontos pontokkal kezdte a szezont Kiss Norbi

Felemásan kezdődött a szezon a kétszeres Európa-bajnok magyar kamionversenyző számára a misanói idénynyitón.

részletek