DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Kamion

Kiss Norbi idén Misanoban „pótolná” a jótékony célra felajánlott kupáját

Lelkes Kiss Norbi szurkolókhoz, az Év vállalkozója díj nyerteseihez került a kétszeres Európa bajnok, hatszoros magyar bajnok autóversenyző misanói serlege.

A Hatvani Városbálon jótékony célra rendezett tombolán kisorsolt serleget megnyerő Centervill Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi KFT tulajdonos testvérpárja, Nagy Norbert és Nagy Zsolt idén a Hungaroringen szurkolnak majd Norbi újabb győzelmeihez. Kiss Norbi kupája várhatóan az elismert hatvani vállalkozás ügyfélterében lesz elhelyezve. A kétszeres Európa bajnok feltett szándéka, hogy a jótékony célra felajánlott serleget az idei első, májusi misanoi EB futamon "pótolja" egy-két újabbal.

Mint arról a Formula.hu már beszámolt, Kiss Norbi egyik féltve őrzött trófeáját, az olaszországi Misanoban nyert kupáját ajánlotta fel az idei Hatvani Városbál jótékony célú tombolájára, amelynek bevételéből a hatvani gyermekorvosi rendelőintézet klimatizálására fordítják.

- Nagy örömmel tettem eleget kedvesemmel Mártival, Hatvan város polgármestere, Horváth Richárd meghívásának. Szeretem a várost, és szívesen járulok hozzá fontos, jó célok megvalósulásához - mondta Kiss Norbi, aki hozzátette: mivel tombolasorsolásra került a misanoi kupa, csak a szerencsén múlott, hogy olyanokhoz kerüljön a különleges serleg, akik számára igazán kedves egy ilyen autósport relikvia.



E tekintetben bizonyosan Kiss Norbi mellé állt a szerencse, hiszen a 2018-ban Hatvanban Év vállalkozója díjat nyert Centervill tulajdonosai, Zsolt és Norbert lelkes autósport rajongók, így azt tervezik, hogy az értékes serleget cégük ügyfélterében helyezik majd el, hogy velük együtt sokan lehessenek büszkék egy magyar világsikerre.

- A jó emberek és jó dolgok jól láthatóan bevonzzák egymást - mondta Horváth Richárd Hatvan polgármestere, amikor Norbival, és a nyertes testvérpárral közös fotót készítettek. Horváth Richárd azt is hozzátette: óriási siker volt a Városbál jótékonysági akciója, rengeteg hatvani vállalkozás mozdult meg a jó ügy érdekében, és mint fogalmazott:

- Kiss Norbi sajnos egyelőre még nem hatvani lakos, de a város barátja és a mi barátunk. Példaértékű a felajánlása, ami a lehető legjobb helyre került" - fogalmazott a városvezető.

Kiss Norbi feltett szándéka, hogy mihamarabb "pótolja"  a jótékony célra felajánlott trófeát.

- Már itthon van a versenykamionom, versenymérnökömmel, Bakó Csabával, és az egész csapattal gőzerővel készülünk a 2019-es szezonra - mondta, hozzátéve: szeretnénk idén egy kicsit gyorsabbak és sokkal megbízhatóbbak lenni, hiszen a cél mindenképpen a lehető legtöbb dobogós helyezés, ami esélyt adhat arra, hogy versenyben legyünk akár a győzelemért. Az idei első, misanoi futamon mindenképpen "pótolni" szeretném a hatvanban jótékony célra felajánlott dobogós serleget - mondta mosolyogva Kiss Norbi a Formula.hu-nak.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: