Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. november 27. szombat
Gyorsasági (Gy)

A jövő bajnokai a gyorsasági motorsportban

A Tomracing Motorsport rendkívül büszke fiataljaira, akikkel ebben a szezonban kezdett el foglalkozni a gyorsasági motorsport utánpótlás keretein belül. Négy ifjú tehetséget, Babonics Márkot, Oláh Barnabást, Surányi Balázst és Kovács Zoltánt felkarolva kezdték meg a 2016-os bajnoki esztendőt, mellettük Surányi Zoltán versenyzőként, mentorként, szerelőként és nem utolsó sorban apaként állt helyt valamennyi versenyen.

Az eredményekkel kapcsolatban a fiatal versenyzők szülei is elégedettek, pontosan tudják milyen áldozatokkal és mennyi munkával telt az év. Büszkék gyermekeikre és folytatni fogják a megkezdett utat, mert a fiúknak nagy álmaik vannak!

olah-suranyi-kovacs-babonicsA fiúk eredménye a 2016-os utánpótlás sorozatokban:

Kovács Zoltán - PW50 - MAGYAR BAJNOK ÉS IFJUSÁGI NEMZETKÖZI BAJNOK

Oláh Barnabás - MiniGP Pro - MAGYAR BAJNOK ÉS IFJUSÁGI NEMZETKÖZI BAJNOK

Surányi Balázs – MiniGP - IFJUSÁGI NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG 5.HELY

Babonics Márk - Stocksport 300 - NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG 6.HELY

Surányi Zoltán - Scooter - MAGYAR BAJNOK

A fiúk elhivatottságát és versenyzésük iránti szenvedélyüket a csapat által készített videó mutatja be:

A tizenhárom autó és motorsport versenyzőből álló Tomracing Motorsport a napokban megtartotta év végi zárórendezvényét is, és megkezdték a felkészülést a 2017-es szezonra.

Biel Richárd - csapatvezető: „Nagyon boldog vagyok az elért eredmények kapcsán és büszke vagyok a fiúkra minden tekintetben! Úgy gondolom, hogy ezek a sikerek magukért beszélnek, melyek a fiúk, a családjuk és a mi sikerünk is egyben.  Ez volt a hetedik évünk csapatként és eddig minden évben sikerült maradandót alkotnunk az általunk képviselt technikai sportok terén. A gyorsasági motorsport volt az első sportág a csapat életében, ugyanakkor az utánpótlás fiataljaival ez volt az első teljes évünk, de nem az utolsó! A versenyzővándorlás már ebben a korosztályban is jelen van, így jövőre biztosan más felállásban fogjuk folytatni, de Miklósy Tamással együtt azért dolgozunk, hogy folytassuk a megkezdett utat és még többet tegyünk a fiatalokért, hogy a jövő is ugyanilyen eredményesen és boldogan teljen!” – közölte Biel Richárd, csapatvezető és társtulajdonos.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?