DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Gyorsasági (Gy)

Egyedi tervezésű versenyautókat tesztel Keszthelyi Vivien

Júniusban a Nimrod Luxury Cars autóit fogja tesztelni Keszthelyi Vivien, a világ legfiatalabb női gyorsasági autóversenyzője a Hungaroringen.

Március 18-20 között rendezték meg az Autó, Motor és Tuning Show-t, ahol a Nimrod Luxury Cars is képviseltette magát. A standjukon kiállított limitált számú, egyedi tervezésű versenyautókkal fog körözni a pilóta, amiket a kilátogatók a hétvégén közelről is megcsodálhattak.

Keszthelyi_Vivien_autoversenyzo



A fiatal versenyzőt már korábban is érte hasonló nem mindennapi kitüntetés, két éve a Ferrari hívta meg maranellói gyárába és saját tesztpályájára, ahol több típust is kipróbálhatott.

Tehetségére és eddigi eredményeire nemzetközi szakemberek is felkapták a fejüket, a jelenlegi lehetőséget is elismertségének és teljesítményének köszönheti.

Keszthelyi_Vivien_Nimrod

Keszthelyi Vivien tavaly a Swift Cup Europe sorozatában indult, ahol az abszolút 3. helyen végzett, idén pedig már az FIA Közép-Európai Zóna Túraautó Bajnokság legmagasabb kategóriájában fog versenyezni, autójáról április közepén rántja le a leplet.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: