DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Formula-E

Betegség miatt marad távol a Formula-E dobogósa

A szombati uruguayi verseny előtt már másodszor módosít Malajziában használt pilótafelállásán az Andretti csapat. Franck Montagny lebetegedése miatt a debütáló Jean-Eric Vergne új csapattársat kap.

Az Amlin Aguri mellett az Andretti a másik csapat, amely pilótafronton igen zűrzavarosan kezdte a szezont, hiszen eddig mindhárom versenyhétvégére más-más felállást jelentettek be.

Michael Andretti istállója Pekingben Franck Montagny-val és Charles Pic-kel, Putrajayában Montagny-val és Matthew Brabhammel állt rajthoz, most hétvégén Uruguayban pedig a Montagny-Vergne párossal terveztek, miután megállapodtak az F1-ből távozni kényszerülő franciával.

1418383539



Ám ezen a felálláson is változtatniuk kellett az utolsó pillanatban, hiszen a Kínában második helyet szerző Montagny betegségre hivatkozva lemondta a hétvégi részvételt, így helyette ismét Jack Brabhamhez unokájához nyúlt a csapat.

Punta del Estében holnap, szombaton zajlanak majd az események, az időmérő közép-európai idő szerint délután 16-kor, a verseny pedig 19-kor kezdődik. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: