DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 8. vasárnap
F1

Norris a Formulának: Ideje lenne nyerni!

A McLaren F1-es pilótája a Herendi Porcelánmanufaktúra munkájába is betekinthetett a Magyar Nagydíj előtt, amelyen egyértelmű a célja: végre győzni akar!

A szerdai nap folyamán Lando Norris betekintést nyerhetett az idei hungaroringi trófeákat is készítő Herendi Porcelánmanufaktúra munkájába.

A McLaren brit F1-es pilótája emlékezetes módon okozott világhírnevet a magyar cégnek a 2023-as Magyar Nagydíj után, amikor egy rosszul sikerült mozdulat következtében eltörte Max Verstappen győzelemért kapott Herendi-trófeáját.

72fe296f-7ec8-49ce-b2c3-26821965265d



A vállalat és Norris a mai nap során közös sajtótájékoztatót tartott és bemutatott egy Herendi-sisakot, amelyet a pilóta viselni fog ezen a hétvégén – ezt a délután későbbi részében leplezzük le mi is.

Ennek kapcsán pedig a Formula.hu megkérdezte Norristól: vajon ő is mutat-e hétvégén olyan művészetet, mint amilyet a Herendinél láthatott?

„Remélem, itt lenne az ideje” – felelte exkluzívan tudósítónknak, Mészáros Sándornak. „Sok lehetőségünk volt az utóbbi időben, Budapest pedig tavaly is jó volt hozzánk, és remélem, hogy újra lesz lehetőségünk arra, hogy megpróbáljunk nyerni.”

„Különösen ezzel a sisakkal lenne komoly jelentése ennek, és egy igazán különleges történet lenne. Ha nyerek, felviszem magammal a sisakot is a dobogóra. Úgyhogy tényleg bízom benne, hogy ez az a hétvége, amikor újra győzhetünk.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: