DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Horner a csapategység diadaláról beszélt

Nem tudtak volna ilyen remek eredményt elérni, ha nem lenne egységes a csapat – erről beszélt a verseny után Christian Horner, aki leszögezte, hogy jövő héten is ő lesz a csapatfőnök.

A Red Bull F1-es csapatfőnöke, Christian Horner, akit a rajtrácson a sajtó munkatársai hiába kérdeztek „az ügyről”, a leintést követően a Sky Sports kamerái előtt nyilatkozott a domináns kettős győzelmet hozó szezonnyitóról.

A brit csapatfőnök érthető módon rendkívül elégedett volt azzal, amit Bahreinben látott: „Tökéletes rajt és egy nagyon domináns verseny. Nagy köszönetet kell mondanom a Milton Keynesben dolgozó férfiaknak és nőknek, akik oly keményen dolgoztak a tél folyamán.”

horner-2024-1



„Itt a bizonyíték kulisszák mögött zajló kemény munkára, nagyszerű csapatteljesítmény volt a mai kettős győzelem érkezés és a maximális pontok megszerzése” – mondta Horner, aki Marko doktor múltheti nyilatkozatához hasonlóan az RB20-as forradalmi mivoltáról beszélt:

„Láthattuk, hogy ez egy agresszív forradalom. Az egész csapat csodálatos munkát végzett, nem pihentek a babérjaikon, keményen hajtottak és feszegették a határokat. Mindenki láthatja, hogy rengeteg innovatív ötlet van az autón.”

horner-2024-3

Hornert magáról az ügyről részletesen nem kérdezték, arról viszont igen, rendben van-e a csapategység: „Igen, teljes mértékben. Nagyon erős csapat vagyunk, fantasztikus támogatást kapunk, fantasztikus partnerek és nagyszerű részvényesek állnak mögöttünk.”

„Nem érhettek el ilyen eredményeket, ha nem vagytok egységesek” – mondta a brit, akit arról is megkérdeztek, hogy a jövő heti dzsiddai hétvégén is ő lesz-e a Red Bull csapatfőnöke: „Igen, egyértelműen. Egyébként most sem lettem volna itt.”

horner-2024-2

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: