DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
F1

A Williams F1-ese is amerikai festést kapott

A hazai nagydíjára készülő Haas és a világbajnok Red Bull mellett a Williams autóin is feltűntek az amerikai zászló motívumai az F1-es USA Nagydíjon.

„Hogyan is van a mondás? Tartogasd a legjobbat a végére?” – ezzel a szöveggel fedte fel a Williams helyi idő szerint csütörtök este egy videóban a közösségi médiában, hogy az ő autóikon is megjelennek az amerikai zászló motívumai a Formula-1-es USA Nagydíjon.

 

Ezzel a grove-i istálló a már hét elején villantó és fejlesztéseket is hozó Haashoz, valamint a Miami után ismét egy rajongó által tervezett dizájnnal versenyző Red Bullhoz csatlakozott ebben. Alexander Albon és a hazai futamára készülő Logan Sargeant FW45-ösén az autó hátulján-motorborításán tűnnek fel az ikonikus csillagok és színek.

f1-williams-austin-1



Az amerikai színek mellett újdonság még az, hogy a hátsó szárnyon a Williamst támogató Kraken közösségének szavazati alapján kiválasztott NFT-k jelennek meg, míg az oldaldobozon a MyProtein logója tűnik fel, miután az istálló bejelentette a THG-val való együttműködést.

RP - Austin Livery - 52

f1-williams-austin-2

f1-williams-austin-3

f1-williams-austin-4

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: