DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 13. szombat

F1 hírek

Ocon kedvence a Hungaroring

A Force India F1-es pilótája nagyon kedveli a Magyar Nagydíj helyszínét, úgy érzi, hogy fekszik az ő stílusának, így jó eredményben bízik a hétvégén.

részletek

Egy csapat sem akar F1-es részvényt venni

De Chase Carey és a Liberty Media nincs elkeseredve, ajánlanak újabb lehetőséget a csapatok számára, mert ezt látják járható útnak a jövőre nézve.

részletek

Eldőlhet Kubica sorsa a Hungaroringen?

Bármennyire is ködösít a Renault, úgy fest, hogy a mogyoródi teszt döntő hatással lehet a lengyel esetleges F1-es visszatérésére - Palmer utolsó idei futamára készül?

részletek

Exkluzív: Kőszegről irányítják a McLarent!

Gondolná, hogy alkalomadtán egy kőszegi családi ház kertjéből érkeznek olyan utasítások a McLaren wokingi központjába, amelyek nemcsak a versenyistállóra, hanem az egész cégcsoportra hatással vannak?

részletek

Perez számára mumus a Hungaroring

A Force India mexikói F1-es pilótája szerint a magyar pálya az utóbbi időben nem volt kegyes hozzá, de itt az idő, hogy ez megváltozott - az autójukat nálunk is erősnek érzi.

részletek

Hamilton tovább építi az F1-es örökségét

Toto Wolff szerint a háromszoros F1-es világbajnok sorra dönti meg a rekordokat és több, tökéleteshez közeli teljesítménye is volt idén - ő a sportág történetének egyik legjobbja.

részletek

Alonso: Beáldoztuk Silverstone-t a Ringért

Fernando Alonso szerint itt az idő az újabb jó szereplésre a McLaren-Honda számára. A spanyol pilóta meg is indokolta, miért vár sokat a soron következő versenyhétvégétől.

részletek

Biztos, hogy marad a McLaren-Honda

Az idei nyár egyik slágertémája a McLaren és a Honda esetles szakítása az F1-ben, de a japánok egyik munkatársa élesen cáfolta ezeket a híreszteléseket

részletek

Vettel szerint nincs bajban a Ferrari

A négyszeres F1-es világbajnok a Magyar Nagydíjtól mást vár, mint Silverstone-tól - szerinte nincsenek krízisben, bár az tény, hogy a Mercedes feljavult a szezon elejéhez képest.

részletek

A halóval túl biztonságos lesz az F1?

Egy korábbi F1-es szakember szerint radikális és szükségtelen lépést tett a Nemzetközi Automobil Szövetség, amikor úgy döntött, hogy 2018-tól kötelezővé teszi a fejvédő elem használatát.

részletek

Newey beletalált? Érdekes a Red Bull szárnya

A Brit Nagydíj hétvégéjére hozott újítás már a régi Red Bullt idézi: feszegeti a szabályok határait, elgondolkoztatja az ellenfeleket és lehet, hogy még az FIA-t is.

részletek

A Honda egyre inkább sürgeti a Saubert

A két cég között tavasszal köttetett megállapodás egyelőre a levegőben lóg, ám a japánok nem akarnak sokáig várni a felkészüléssel a 2018-as F1-es szezonra.

részletek