DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 27. szombat

F1 hírek

Mennyit gyorsult az F1 Sepangban?

Lenyűgöző szám jön ki, ha összevetjük az idei legjobb malajziai köridőt a két évvel ezelőttivel, ugyanis több mint kilenc másodperccel nőtt meg a tempó azóta. Az okokat viszont most nem csak egy helyen kell keresni.

részletek

Gaslynek innentől felfelé, vallja a főnöke

Magától a csapatfőnökétől kapott elismerés múltkori teljesítményéért a francia, akitől pillanatok alatt további fejlődésre számítanak. Gasly eközben egykori honfitársáról emlékezett meg.

részletek

Leclerc 2019-re megcélozta a Ferrarit

Minden jel arra utal, hogy megnyeri az idei F2-es bajnoki címet, a Ferrari pedig aranygyermekként kezeli: Charles Leclerc-nek nagyon ambíciózus tervei vannak az F1-ben.

részletek

Vettel szándékosan törhette össze az autóját

Érdekes elmélet látott napvilágot a Malajziai Nagydíj után, amely azt boncolgatja, hogy a Ferrari-pilóta vajon direkt ütközött-e Lance Stroll-lal a sepangi F1-es futam levezető körében.

részletek

A Red Bull döntheti el a vb-t idén

A Ferrari és a Mercedes versenyfutásába beszállt a Red Bull is év végére, így nagyon könnyen elképzelhető, hogy a bikák döntik el, idén Hamilton vagy Vettel lesz a világbajnok.

részletek

Hülkenberg: Nem kellene kiherélni az F1-et

A német versenyző nagyon határozott véleménnyel rendelkezik a jövőre kötelezővé tett halóról, szerinte a veszély a fejvédő eszköz használatával sem fog eltűnni a sportágból.

részletek

Döntött Vettel váltójáról a Ferrari

A Malajziai Nagydíj levezető körében alaposan összetört Sebastian Vettel autója a Stroll-lal való ütközés miatt. A mélységi vizsgálat során megállapították, kell-e cserélni a német váltóját.

részletek

A Mercedes feladata, hogy segítsen Bottasnak

A finn pilóta az utóbbi időben bevallottan nem találja önmagát, ám a brackley-i F1-es alakulat első embere úgy véli, rajtuk áll, hogy versenyképes autót biztosítsanak számára.

részletek

Wolffot nem boldogítja a Ferrari balsorsa

A Mercedes egymás után a második versenyhétvégén maradt el az elvárt teljesítménytől, ami a pontelőnyüktől függetlenül aggasztja őket. A szakembereiken kívül maga Hamilton is a megoldást keresi.

részletek

A Haas valóban ki akarja fizettetni a kárt

Eddig csak pletykaszinten merült fel egy valódinak tűnő dokumentum miatt, de az F1-es istálló csapatfőnöke tényleg benyújtotta a számlát a Malajziai Nagydíj helyszíne felé, Romain Grosjean balesetét követően.

részletek

Akár Verstappen is lehet Vettel csapattársa

A német F1-es pilóta jövője legalább három évig biztos a Ferrarinál, és állna a kihívás elé, ha egyszer Max Verstappenre vetne szemet csapata Kimi Raikönen helyetteseként.

részletek

Innentől nem lehet hibázni a Ferrarinak

Nem tudta kihasználni a Ferrari különböző okokból, hogy pillanatnyi előnyre tett szert tempó terén a Mercedesszel szemben. Korábbi főnöke szerint csak akkor győzhet a Scuderia, ha már nem hibázik.

részletek