DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd

F1 hírek

Vettel: Mindenünk megvan, hogy elöl maradjunk

Sebastian Vettel a világbajnokság első helyén töltheti a nyári szünetet, a négyszeres világbajnok szerint a sokat szidott Ferrari rászolgált az idei eredményekre és megvan a recept a folytatásra is.

részletek

Hatalmi harc a Ferrarin belül?

Olasz források valószínűsítik, hogy a Ferrari istálló legfelső vezetésében hatalmi harc jelei körvonalazódnak. Ez nem tenne jót a Scuderia világbajnoki esélyeinek.

részletek

Sör mellett békült Ricciardo és Verstappen

Két üveg Heineken elrendezte a riválisok konfliktusát a Magyar Nagydíj után. A koccanást megoldották egy koccintással.

részletek

A Ferrari és a McLaren az élen, Kubica is jó

Zajlanak az események a szerdai tesztnapon a Hungaroringen, a délelőttöt a Ferrari nyerte a meglepően erős McLaren előtt, Robert Kubica pedig már túl egy teljes versenytávon gond nélkül.

részletek

Tényleg jöhet a Ferrari B-csapata

Egyre nagyobb az esély arra, hogy a maranellói F1-es istálló kiterjeszti karjait, és már nem csak ügyfélként fog tekinteni egyik, motorjait használó alakulatra.

részletek

Hamilton: Kubica az egyik legjobb a világon

A hungaroringi teszt miatt Robert Kubica az eddigieknél is jobban reflektorfénybe került. Komoly elismerést kapott a Formula-1 háromszoros világbajnokától, Lewis Hamiltontól, aki nagyra tartja a lengyelt.

részletek

Licitálj a dedikált Pirelli sapkára és segíts

Mint már sokan tudják, pár héttel ezelőtt leégett a Special Rescue Team csapatának telephelye, és a csapat két mentőautóján kívül nagyon sok értékes életmentő felszerelés is a lángok között veszett.

részletek

Hülkenberg odaszólt Magnussennek

Ugye emlékszünk Kevin Magnussen „golyós” reakciójára a Magyar Nagydíj után, amikor Hülkenberget küldte el messzire. A német sem maradt adós, szerinte Magnussen csak valaki, aki Verstappen akar lenni.

részletek

A Ferrari tehetsége a földön maradt

Kiváló teljesítményt nyújtott élete első Formula-1-es vezetése során Charles Leclerc, de tisztában van vele, hogy a száguldó cirkuszba vezető úton még jócskán haladnia kell. A csapat elégedett a fiatal pilótával.

részletek

Kubica: Reméltem, hogy megkapom a lehetőséget

Nagy nap ezt a szerdai a Formula-1 számára, hiszen 2011-es ralibalesete óta először tér vissza a mezőnybe hivatalos teszten Robert Kubica. A lengyel a nagy bevetés előtt beszélt arról, hogy mit szeretne elérni a Hungaroringen.

részletek

A Ferrari az élen a #BudaTest első napján

Bizonyos szempontból történelmi nap volt a mai a Hungaroring számára, hiszen első alkalommal adott otthont a pálya kollektív F1-es tesztnek. Több újonc is bemutatkozott, a hétvége győztes csapata pedig ismét remekelt.

részletek

Veszélyben a folytatás Wehrlein számára

Pascal Wehrlein igen ígéretes, fiatal versenyző, ezt tavaly és idén is bizonyítja. Most mégis komoly veszélyben további Formula-1-es pályafutása, rajta kívül álló okokból.

részletek