Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 4. vasárnap
F1

Leclerc szűkszavúan értékelte a szingapúri versenyt

Egy újabb pole-pozíció Charles Leclerc számára, amit nem tudott győzelemre váltania. A monacói csalódottan, kimerülten és kissé morcosan értékelt a versenyt követően.

Idei kilencedik rajtelsőségét szerezte meg szombaton a Szingapúri Nagydíjon Charles Leclerc, azonban ezúttal sem sikerült győzelemre váltania a pole-pozíciót a Ferrari pilótájának, aki ugyan életben tartotta világbajnoki reményeit – matematikailag –, de újfent meg kellett elégednie azzal, hogy egy Red Bull, ezúttal Sergio Perez mögött ért célba.

„A rajtot kifejezetten jól kaptam el, de aztán felváltásnál kipörögtek a kerekek, ami miatt visszaestem a második helyre, onnan pedig már nehéz dolgunk volt” – kezdte a Paul di Restának adott interjúját Charles Leclerc.„Mindent beleadtam, ami látszik is, mivel nagyon elfáradtam. Egy jó nagy alvás segít majd abban, hogy összeszedjem magam, aztán jövő héten már Japánban versenyzünk” – zárta meglehetősen rövidre a futamról alkotott véleményét a Ferrari versenyzője.

Max Verstappen előnye továbbra is 100 pont fölötti, egészen pontosan 104 egységgel áll Leclerc előtt, akit viszont kétpontos lemaradással üldöz a Red Bull másik pilótája, a Szingapúri Nagydíjat megnyerő Sergio Perez.

Ha igazi Formula-1-rajongó vagy, akkor a Formula Aréna Facebook-csoportunkban a helyed, ahol minden futam után megvitathatod a többiekkel, hogyan tetszett a legutóbbi verseny és nem maradsz le a legfontosabb hírekről sem!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: