DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Leclerc szűkszavúan értékelte a szingapúri versenyt

Egy újabb pole-pozíció Charles Leclerc számára, amit nem tudott győzelemre váltania. A monacói csalódottan, kimerülten és kissé morcosan értékelt a versenyt követően.

Idei kilencedik rajtelsőségét szerezte meg szombaton a Szingapúri Nagydíjon Charles Leclerc, azonban ezúttal sem sikerült győzelemre váltania a pole-pozíciót a Ferrari pilótájának, aki ugyan életben tartotta világbajnoki reményeit – matematikailag –, de újfent meg kellett elégednie azzal, hogy egy Red Bull, ezúttal Sergio Perez mögött ért célba.

„A rajtot kifejezetten jól kaptam el, de aztán felváltásnál kipörögtek a kerekek, ami miatt visszaestem a második helyre, onnan pedig már nehéz dolgunk volt” – kezdte a Paul di Restának adott interjúját Charles Leclerc.



„Mindent beleadtam, ami látszik is, mivel nagyon elfáradtam. Egy jó nagy alvás segít majd abban, hogy összeszedjem magam, aztán jövő héten már Japánban versenyzünk” – zárta meglehetősen rövidre a futamról alkotott véleményét a Ferrari versenyzője.

Max Verstappen előnye továbbra is 100 pont fölötti, egészen pontosan 104 egységgel áll Leclerc előtt, akit viszont kétpontos lemaradással üldöz a Red Bull másik pilótája, a Szingapúri Nagydíjat megnyerő Sergio Perez.

Ha igazi Formula-1-rajongó vagy, akkor a Formula Aréna Facebook-csoportunkban a helyed, ahol minden futam után megvitathatod a többiekkel, hogyan tetszett a legutóbbi verseny és nem maradsz le a legfontosabb hírekről sem!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: