DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Binotto nem akar visszatérni a régi útra

Egyértelmű, hogy változtatásokra van szükség a Ferrarinál, ám a problémákat nem az emberek lecserélésével orvosolná Mattia Binotto. Az olasz istálló csapatfőnöke szerint ez nem lenne helyes.

Bár a múltban többször is volt példa rá, hogy a gyengébb eredmények, vagy a tartós sikertelenség miatt személycserékre volt szükség a Ferrarinál, Mattia Binotto úgy érzi, nem kell követnie a hagyományokat. A szakember másban látja a megoldást, mivel szerinte a folytonosság kulcsfontosságú ahhoz, hogy újra világbajnokok lehessenek.

„Nem kell embereket cserélnünk, de néhány dolgon mindenképpen változtatnunk kell. A kommunikáció, ahogyan a döntéseinket meghozzuk, ezekben változásokra van szükség. Lényeges lehet az értékek növelése, vagy az új emberek hozzáadása, de a tagok cseréje nem az az út, amelyen végig akarok menni. Ez a problémák kezelésének egy régi módja” – idézte Binotto szavait a PlanetF1.



A csapatvezető arra is kitért, hogy jelentős hátrányuk ellenére, továbbra sem szabad feladniuk a harcot, és mindent meg kell tenniük a győzelem érdekében.

„Ha a jelenlegi szezont nézzük, akkor tudjuk, hogy még mindig vannak lépések ahhoz, hogy bajnoki pozícióba kerüljünk. Óriási fejlődést értünk el az előző évhez képest, és nagyon sok évre kell visszatekinteni ahhoz, hogy ilyen szintű előre lépésről beszélhessünk” – emelte ki a pozitívumokat Binotto.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: