DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Sainz: Ezek most nehéz pillanatok

Zsinórban másodszor esett ki Carlos Sainz, aki Melbourne után Imolában is a sóderágyban végezte. A Ferrari spanyol pilótája csalódottan értékelt a futamot követően.

Miután az időmérő edzésen összetörte az autóját, a sprintfutamon némileg javítani tudott a pozícióján Carlos Sainz. A maranellói alakulat számára végül a vasárnap sem alakult túl fényesen, miután a spanyol pilóta néhány kanyar után kiesett a Daniel Ricciardóval való ütközés miatt, Charles Leclerc pedig a futam utolsó szakaszában bukta el a dobogót.

„Nem kaptam el jól a rajtot, szóval ki kell elemeznünk, mi történt. A második kanyarig még sikerült tisztán eljutnunk, de Daniel valamiért ráment a kerékvetőre, és nem tudta irányítani az autóját. Ez egy szerencsétlen helyzet, hogy a kavicságyba ragadtam, semmit sem tehettem volna másképp” – mondta Sainz a Sky Sports kamerái előtt.



A 27 esztendős versenyző úgy véli egy versenyző életében előfordulnak rosszabb időszakok, így túl kell lépnie ezen.

„Ez nagyon rossz, és ez egy nehéz pillanat, de egy sportoló számára mindig vannak ilyen pillanatok, ma pedig rajtam a sor, hogy keresztülmenjek ezen. Amíg továbbra is keményen dolgozom, biztos vagyok benne, hogy a jó pillanatok is eljönnek majd” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: