DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Seidl: Lando elképesztő ütemben fejlődött

Váratlanul még a tesztek és a hivatalos bemutató előtt bejelentette a McLaren Lando Norris új szerződését. A csapatfőnök úgy látja, a pilótájuk teljesítménye alapján nem volt kérdéses a hosszabbítás.

Üdvözölte Lando Norris hosszú távú elkötelezettségét a csapat mellett Andreas Seidl. A szakember szerint a versenyzőjük új szerződése kulcsfontosságú lépés volt a hosszú távú tervük érdekében, mivel a McLaren ismét a világbajnoki címért szeretne küzdeni.

Az istálló szerdán jelentette be, hogy a britek fiatal tehetsége 2025-ig velük marad. Norris elmondása szerint már korábban is többször beszéltek a közös jövőről.



„A Landóval való kapcsolatunk meghosszabbításának lehetősége nemcsak elkötelezettségünket tükrözi, hanem a tehetségébe vetett hitünket és bizalmunkat is. Ez egyben erős jele annak, hogy Lando bízik bennünk, mint csapatban, a világbajnoki címért folytatott utunkban, és elkötelezett irántunk. A pilótánk elképesztő ütemben fejlődött az elmúlt négy évben, meghatározó szerepet vállalt a lendületünk és teljesítményünk fejlődésében” – idézte Seidl szavait a RacingNews365.

„Továbbra is azon az úton vagyunk, hogy az élen harcoljunk, és Lando kulcsfontosságú eleme a tervünknek. Az, hogy Daniel és a felső vezetésünk mellett őt is a helyén tartjuk, stabilitást és folyamatosságot biztosít nekünk, miközben a végső közös célunk, a világbajnoki cím felé haladunk” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: