DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
F1

Mazepin elégedett a Netflix sorozatával

Nyikita Mazepin megdicsérte a Netflixet. A Haas csapatának orosz pilótája elégedett a munkájukkal a Drive to Survive sorozatot illetően, úgy véli ezzel a pilóták emberi oldalát mutatják be.

Eddig három évad jelent meg a szériából, amely a szolgáltató tartalmai közül máig az egyik legnépszerűbb. A rajongók és a média általában mindig nagyon várja, igaz a kezdeti dicséretek után már a negatív hangok is megjelentek ezzel kapcsolatban. Többen gondolkodnak úgy, hogy sokszor elferdítik a valóságot, emiatt pedig volt olyan pilóta, aki úgy döntött, nem szeretne tovább szerepelni.

Max Verstappen nemrégiben elég kritikusan állt hozzá a Netflix eddigi munkájához, a holland úgy látta, az alkotók néha olyan rivalizálásokat is kreáltak, melyek a valójában nem is léteztek. Szintén kritikus volt a Ferrari versenyzője Carlos Sainz is, ám továbbra is vannak olyanok a mezőnyben, akik elégedettek a látottakkal. Nyikita Mazepin is ebbe a kategóriába tartozik.



„Ez egy nagyszerű műsor. Nyilvánvaló, hogy idén először fogok teljesen elmerülni a showban. Alig várom, hogy lássam az eredményt, és várom a visszajelzéseket is, mert a versenyzők néha nagyon robotikusnak tűnnek. Az emberek elfelejtik, hogy a sisakok mögött valójában egyének ülnek, akik ugyanolyanok, mint bárki más, csak nekünk a vezetés a dolgunk” ─ idézte Mazepin szavait a PlanetF1.

Az orosz versenyző szerint a sorozat közelebb viszi az F1-et a rajongókhoz, ami sokkal emberibbé válik ennek köszönhetően.

„Ugyanolyan emberi lények vagyunk, mások viszont csak egy gyengébb oldalunkat látják, egy családiasabb, privátabb oldalunkat, amit a nagy közönség többi tagja nem tudott elérni. Szóval örülök, hogy a Netflix itt van, lassan növekszik Oroszországban is, néhány évadot remélhetőleg lefordítanak majd orosz nyelvre és köszönöm nekik, hogy eljöttek” ─ zárta gondolatait a 22 esztendős pilóta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: