Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek
F1

Podcast: Spa legendája

Kevés helyszín szolgált rá annyira a legendás jelzőre, mint az Ardennek csúcsai között húzódó aszfaltcsík. Legújabb adásunkban a belga pálya történetét és legemlékezetesebb pillanatait idézzük fel.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast

Michael Schumacher bemutatkozása, egy tizenhárom autós baleset, fogadásból összetört versenyautók, a Force India pünkösdi királysága, Rosberg és Hamilton első ütközése: csak néhány pillanatkép a Belga Nagydíjak történetéből, melyeket felidéztünk a nyári szünet után első F1-es nagydíjat beharangozó adásunkban. Elmerengtünk azon is, hogy mivel érdemelheti ki egy versenypálya a „legendás” jelzőt, az adás végén pedig nyár végi hangulatban a szokottnál egy kicsit több anekdotázást engedtünk meg magunknak. Tartsatok velünk!

 

 Formula Podcast_hirdetes_S02E52_AHallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Az adásaink elkészítését támogatták: Ort Noémi, Varga Csaba, Tóth Zsombor, Visi Ákos, Hetyey Júlia, Varga Csaba, Móni István, Bertalan Zoltán. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása: 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?