DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 20. csütörtök

F1 hírek

Sainz Toro Rossóját kapja Gelael Szingapúrban

Szingapúrban pályafutása során először szerepelhet Forma-1-es nagydíjhétvégén az F2-ben szereplő Sean Gelael, aki az idény végéig négy helyszínen is lehetőséget kap a Toro Rossótól.

részletek

Nem Hamilton a legnagyobb időmérős menő

A pole-pozíciók száma egy dolog, a mögötte rejlő teljesítmény azonban egy másik: egy összevetés alapján Schumacher, Senna, Vettel és Hamilton magaslik ki a sportágban valaha szereplő összes versenyző közül – de a négyesből ki az abszolút legjobb?

részletek

Nem csak a motor alapján dönt Alonso

Téved, aki a végletekig le akarja egyszerűsíteni Fernando Alonso dilemmáját. A spanyol a híreket figyeli, amelyek között nem az a legfontosabb, milyen erőforrással folytatja a McLaren.

részletek

Még több versenye úszik el a Red Bullnak

Mivel már Monzában kifutottak az engedélyezett négy erőforrásból, a csapatfőnök szerint is nagyon valószínű, hogy szezon végéig újabb rajtbüntetések várnak a csapatra motorcseréből kifolyólag.

részletek

A halo lehet az F1 sárga trikója

Az FIA azon van, hogy minél jobban megbarátkoztassa a közönséget a népszerűtlen fejvédővel: Jean Todtnak tetszik az elképzelés, hogy az eszközzel jelezzék, ki a bajnokság első helyezettje.

részletek

„Vettel új érát kezdhet a Ferrarival”

Bár a Scuderia közönsége előtt csak harmadik helyen végzett, a tifosi odavan a négyszeres világbajnokért - a csapatalapító fia nagyon örülne neki, ha a német mihamarabb sikerre vinné a vörös autót az F1-ben.

részletek

Komoly félelmei vannak a Red Bull főnökének

A Milton Keynes-iek irányítóját komolyan foglalkoztatja a motorok helyzete az F1-ben, most újfent aggodalmainak adott hangot a jelenlegi szabályozással kapcsolatban.

részletek

A Hamilton-Vettel csata a számok nyelvén

Rendkívül éles a világbajnoki harc idén Lewis Hamilton és Sebastian Vettel között. Mire lehet következtetni a részletes statisztikákból? Van, amiben Hamilton sokkal jobb, van, amiben Vettel vezet, de ki győz a végén?

részletek

NASA-szakemberrel dolgozik együtt a Mercedes

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy hogyan sikerül leküzdeniük az F1-es csapatoknak az időeltolódást, Toto Wolff, a Mercedes sportigazgatója most elmondta, kinek a segítségét veszik igénybe, és hogyan.

részletek

Villeneuve keményen beleszállt Kubicába

1997 világbajnokát soha nem kell félteni, ha csípős megjegyzésekről van szó: most éppen az F1-es visszatérésre készülő Robert Kubicát pécézte ki magának, és nem fogta vissza magát.

részletek

Mercedes: Nehéz lesz a szingapúri hétvége

Az elmúlt évek azt mutatják, hogy a német alakulat rendre szenved Szingapúrban. 2016-ban ugyan sikerült nyerniük, de Toto Wolff így sem számít könnyű hétvégére.

részletek

„Más gyártók abroncsai jobbak voltak esőben”

Az Olasz Nagydíj időmérője két és fél órán keresztül állt szakadó eső miatt, amely ismét felkeltette az indulatokat a Pirelli esőgumijai ellen.

részletek