DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd

F1 hírek

„Ide fizetős pilóta ne jöjjön!”

Az utóbbi évtizedekben megszokhattuk, hogy a fizetős pilóták jönnek-mennek a Formula-1-ben. Néhányuknak sikerül kitörnie, de legtöbbjüknek nem. Vannak csapatok, akik irtóznak a tehetség nélküli pénzeszsákoktól.

részletek

Vettel pozitívan látja a Ferrari jövőjét

Nem feltétlen az olasz alakulat autójának fekvő pályák következnek, de Sebastian Vettelt ez nem zavarja. A német rendkívül elégedett a csapatán belül zajló egyre eredményesebb munkával.

részletek

Raikkönen teljesen összeszedte magát

Nem kizárólag Vettel miatt hosszabbítottak a Ferrarinál Kimi Raikkönennel. Az év elején csak bukdácsoló finn nagyon felgyorsult és a csapat reményei szerint még idén futamot is nyer.

részletek

Nagyon ambiciózus 2018 előtt a Williams

Noha remek monzai teljesítményével megőrizte ötödik helyét a tabellán, a grove-i F1-es alakulat mindent meg akar tenni azért, hogy megtartsa pozícióját - jövőre pedig el akarja kerülni, hogy hasonló helyzetbe kerüljön

részletek

A McLaren rajtbüntetést kap Szingapúrban is?

Bár a McLaren azért vállalta be a rajtbüntetéseket Spában és Monzában, hogy a nekik fekvő Szingapúri Nagydíjon ne kelljen motort cserélni, úgy fest, nem biztos, hogy összejön a taktikázás.

részletek

„Verstappennek még bizonyítania kell”

Egy korábbi F1-es pilóta szerint a 19 éves holland hiába kér világbajnoki esélyes autót magának, még sokat kell tanulnia a sportágban, hogy valóban meg is érdemelje azt.

részletek

Villeneuve megint kritizál

Jacques Villeneuve régóta híres szabad szájú nyilatkozatairól. Most sem hazudtolta meg magát, a Toro Rossósokról van rossz véleménnyel.

részletek

„Sainz örüljön, hogy az F1-ben van”

Bár más csapatoknál is szóba került a neve, az a legvalószínűbb, hogy Sainz a Toro Rossónál marad 2018-ra is - csapatfőnöke szerint úgysincs hová mennie.

részletek

McLaren: A dobogó fontosabb, mint a pénz

Eléggé egyértelmű kijelentéseket tett a McLaren, az istálló számára sokkal fontosabb a jó eredmény, mint jelenlegi motorszállítójának pénze. Itt a vége, jöhet a Renault?

részletek

A többi pálya tanulhatna Monzától

Az F1 marketingért felelős ügyvezető igazgatója rettentően örül az Olasz Nagydíj sikerének, és úgy véli, csak néhány igazi promóter található a sportágban.

részletek

Hamilton: Megtanultam a leckét Vetteltől

Általában Lewis Hamilton a saját útját szereti járni, legyen szó bármiről is. Sebastian Vetteltől azonban egy nagyon fontos dolgot tanult meg az idei évben.

részletek

„A Porsche hatalmas érték lenne az F1-nek”

A száguldó cirkusz világa egyöntetűen örömmel fogadta a német gyártó érdeklődését a sportág iránt, hiszen a 2021-től tervezett motorszabályokkal éppen ez volt az egyik célja a szabályalkotóknak.

részletek