DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 27. szombat

F1 hírek

Nagy dilemma a Mercedesnél Suzukában

A konstruktőri pontverseny listavezetője első számú esélyesként érkezett meg Japánba, de még mindig nem tudják, hogy Lewis Hamilton autóján is bevessék-e a legújabb aerodinamikai frissítéseket.

részletek

Vandoorne kész átvenni a McLarent Alonsótól

A fiatal belga F1-es pilóta szerint ő már készen áll arra, hogy átvegye a stafétát Fernando Alonsótól, amennyiben utóbbi távozik - már most is sokat dolgozik a gyárban, támaszkodik rá a csapat.

részletek

A Red Bull miatt nagy a nyomás a McLarenen

Legalábbis ez a véleménye a 2018-as terveiről még nem nyilatkozó Fernando Alonsónak - a spanyol szerint jövőre nem lehet kifogása a wokingi F1-es alakulatnak, ha a győzelemért akarnak harcolni.

részletek

A középmezőny agresszívabb az élpilótáknál

Az utóbbi időben Kevin Magnussennek számtalan kritikát kellett kiállnia F1-es versenytársai felől, de úgy véli, hogy pályán mutatott magatartása egyszerűen a mezőnyben elfoglalt helyéből fakad.

részletek

Ericsson túlsúlyos csapattársához képest

A svéd jóval termetesebb csapattársánál, ami szerinte nem csak a nyers tempóban, hanem egy jobb ülés megtalálásában is hátráltatja őt. Jövőre a Williamshez ment volna, de a legjobb esélye a Sauber.

részletek

Massa nem tart a Kubica-di Resta teszttől

A brazil F1-es pilóta szerint bármit is produkál a két versenyző a Hungaroringen, az nem lehet olyan mérvadó, mint amit ő adott már a csapatnak és az egész sportágnak az utóbbi években.

részletek

„Suzukáról a Senna-Prost párharc jut eszembe”

Történelmi helyszínre érkezik a száguldó cirkusz a következő hétvégén. A Force India pilótája, Esteban Ocon árulta el, miért kedveli a japán pályát az elődei különleges csatáin kívül.

részletek

„Óriásölővé” válhatna a Force India

Vérszagot érezhet Esteban Ocon, az utóbbi futamokon tapasztalt tempójukból ugyanis annyi bátorságot gyűjtött, amivel rövid időn belül a Red Bull kolosszusát környékezné meg.

részletek

Feleslegessé válhat a Stratégiai Csoport

Az utóbbi napok történéseinek fényében a nagy csapatokat tömörítő testület létjogosultságáról folyik a vita a paddockban - már a működése is több kritikust szerzett magának.

részletek

Alonso szépen búcsúzna a Hondától

A japán motorgyártó hazai versenye jön, a spanyol F1-es pilóta pedig azt szeretné, ha erős hétvégét zárnának - ezért megkérdőjelezi, fontos-e bevetni a Suzukára tervezett fejlesztéseket.

részletek

Valóban túlszabályozott a Formula-1?

Kevin Magnussent mostanában kevésbé kedveli több társa, de szerinte a közönség kemény harcot akar látni, így nem változtat hozzáállásán. A dán úgy véli, gond, hogy túlszabályozott a Formula-1.

részletek

Verstappen még nyerhet futamot idén

Két korábbi holland F1-es pilóta is úgy véli, hogy a sepangi győztes nem utoljára állt a dobogó tetején 2017-ben, mindehhez csak a balszerencséjét kell maga mögött hagynia.

részletek