DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Hülkenberg: Jól kijövünk Verstappennel

A német pilóta nem számított rá, hogy még egyszer lesz lehetősége topcsapatnál versenyezni, bár egyszer közel volt már a megállapodáshoz egy ilyen istállóval. Reménykedik.

Továbbra sem tudni, hogy ki lesz 2021-ben Max Verstappen csapattársa a Red Bullnál, van, aki szerint Alexander Albonnak még mindig van esélye, ha javít a hátralévő futamokon, van, aki szerint az ő távozása már eldőlt, csak az a kérdés, hogy Sergio Perez, vagy Nico Hülkenberg lesz-e a befutó - Perez talán eredményesebb és pénzt is hoz, Hülkenberg viszont szintén stabil és jóban van Verstappennel...

"Ez így van, jól kijövünk egymással. Max több, mint egy szuper tehetség, de ez nem olyasmi, ami miatt most aggódni kezdek, ez még messze van. Az útjaink már többször keresztezték egymást, de sok Red Bull Junior ellen versenyeztem már a múltban és a Formula-1-ben is. Itt viszont nem úgy kell állásinterjúra menni, hogy jelentkezünk és fontos az önéletrajz - ismerik az eredményeket és tudják, hogy hogyan kell megítélni egy pilótát" - mondta Hülkenberg a német Sport1.de-nek.

usual



"Nem számítottam arra, hogy most lesz esélyem egy topcsapat ülésére, szóval örülök neki, hogy ez a helyzet. Egyszer közel voltam a megállapodáshoz egy topcsapattal, de jó lenne, ha most kapnék egy esélyt a pályafutásom vége felé közeledve. Hiányzik a versengés" - tette hozzá.

Perez egyébként azt mondta, hogy csak a Red Bullban gondolkodik és ugyanígy van ezzel Albon is - a versengés itt biztosan megvan...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: