DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 17. szerda
F1

„Hülkenberget igazolja le a Red Bull”

Bernie Ecclestone szerint a német szókimondó stílusa illene a csapatba, ráadásul mentálisan erős és az eredményeket is képes hozni. Ő rá szavazna.

Egyre inkább tartják magukat azok a híresztelések, hogy vagy Sergio Perez, vagy Nico Hülkenberg lehet Max Verstappen csapattársa 2021-ben és eljött az idő arra, hogy a Red Bull külsős pilótát szerződtessen - egyszerűen azért, mert Pierre Gaslyt nem akarják visszatenni az első csapatba, a többi jelölt pedig nem megfelelő a feladatra. Hülkenberg leigazolását Bernie Ecclestone, a Formula-1 korábbi ura is támogatná.

hulk_2



"Igen, én őt jól ismerem: gyors, okos és mindig azt mondja, amit gondol, nem úgy, mint más pilóták, akik pontosan azt teszik, amit kérnek tőlük. A Red Bullnak őt kellene leigazolnia, mert az ő stílusa nagyon jól illene a csapatukba. A legfontosabb az, hogy Nico képes szállítani az eredményeket, mert mentálisan nagyon erős. Ez amúgy is szükséges, ha valaki Max Verstappen csapattársa lesz, mert a srác egy őserő" - magyarázta Ecclestone a Sport1.de-nek.

A németről már maga Verstappen is beszélt, neki tetszene, ha ő lenne a csapattársa - úgy fest, hogy Alexander Albon sorsa ezen a hétvégén eldőlhet...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: