DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Podcast: Nelson Piquet Sennáról és 1986-ról

Védjegyévé vált pikírt stílusát ezúttal sem leplezte az első két Magyar Nagydíj győztese, a háromszoros világbajnok Piquet: a brazil ász Sennáról, gyermekeiről és az 1986-os futamról is mesélt a Formula Podcast adásában.

Természetesen abból az apropóból kerestük meg a háromszoros világbajnok Nelson Piquet-t, hogy az első két Magyar Nagydíj győzteseként idézze fel emlékeit az első hungaroringi hétvégéről, de sokkal többet kaptunk ennél: a brazil klasszis nem csupán részletesen elmesélte, hogy emlékszik vissza az Ayrton Senna elleni párharcára a futam hajrájában, de ismét megvillant sajátos karaktere is, amely évtizedek óta megosztja a rajongókat. Nekünk mindenesetre nagy örömünkre szolgál, hogy ezen az ünnepi héten, a 35. Magyar Nagydíj felvezetéseként elhozhattunk nektek egy exkluzív interjút egy élő legendával – és egy-két korábban nem hallott dolgot is elcsepegtetünk róla:

 

Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Formula Podcast Facebook-csoporthoz, melyet ide kattintva érhettek el, így garantáltan nem maradtok le semmiről, amiről tudni érdemes. Arra is biztatunk titeket, hogy ha van kedvetek, hallgassatok bele a korábbi műsorainkba, melyeket a cikk aljára beillesztett lejátszóban megtalálhattok. Kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat a közösségi médiában a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk. Hallgassatok belénk!

Formula Podcast_hirdetes_S01_E25_A



A Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: