DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Sajtó: Szerdán bejelentik Alonso visszatérését

Spanyol sajtóinformációk szerint a Renault F1-es csapata már most szerdán bejelentheti azt, hogy visszatér hozzájuk és a sportágba Fernando Alonso - lehet, hogy Daniel Ricciardo helyére.

A pletyka már korábban felröppent azzal kapcsolatban, hogy a Renault csapata leigazolhatja Fernando Alonsót, sőt, nemrég már arról olvashattunk, hogy ez az esemény még idén megtörténhet és a McLarenhez aláíró Daniel Ricciardóra megsértődő enstone-iak kitehetik a csapatból az ausztrált. Nos, most egy spanyol újságíró, Noemi de Miguel írt a témáról:

alesz



"Arról informáltak, hogy a Renault szerdán egy hivatalos bejelentést tesz a tervek szerint. A vasárnapi futam után Cyril Abiteboul csapatfőnök azt mondta az istálló veterán, több mint tizenöv éve ott dolgozó szerelőinek, hogy olyan valakiről van szó, akivel már dolgoztak együtt" - írta közösségi oldalán.

Ezt természetesen illik azért fenntartásokkal kezelni, bár az valószínű, hogy ha Abiteboul tényleg ezt mondta, akkor nem mondjuk Heikki Kovalainenre gondolt - Alonso nemrég viszont cáfolta azokat a híreket, melyek szerint idén visszatér a Renault-hoz, így a bejelentés is jelentene némi meglepetést.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: