DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 8. szerda
F1

Miért ilyen jók a Haas-részek az F1-es dokusorozatban?

Romain Grosjean beszélt a Drive to Survive-ról és Günther Steinerről - neki nagyon tetszik a sorozat, de azért van hiányérzete a maguk részével kapcsolatban. Megmondta, hogy szerinte mitől jó őket nézni.

A Netflixen futó Formula-1-es sorozat, a Drive to Survive egyik legnagyobb alakja kétségtelenül Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke, aki szókimondó stílusával hamar magára irányította a figyelmet és sokak szemében szimpatikussá vált. Az istállónál kétségtelenül kiváló részeket forgatott a Netflix stábja, ott semmi sem maradt rejtve - az egyik pilóta, Romain Grosjean szerint viszont a káromkodás mellett másra is figyelni kell.

haas12



"Ebben nincs semmi politika, semmi sem marad elrejtve, ez pedig meglepő a Formula-1 számára" - idézi Grosjean szavait ezzel kapcsolatban a Motorsport. "Ha megnézzük a többi csapatot és hogy mi történt, láthatjuk, hogy ez egy eléggé eltérő helyzet. Amikor Günther nem boldog, akkor azt megmondja és nem számít, hogy rád dühös-e. Jó a kapcsolatunk és barátok vagyunk, de meg fogja mondani, hogy mi jó és mi rossz, ugyanakkor mi is megmondhatjuk neki ugyanezt. Ez így megy" - magyarázta.

"A sorozat hihetetlen, de amikor belülről ismerjük ezt a világot, tudjuk, hogy nem mutat meg mindent. Ha a mi részünkről van szó, szerettem volna, ha jobban bemutatja azt a kemény munkát, amit a srácok a színfalak mögött végeznek. Mindannyian látjuk a szörnyű helyzetet, amiben voltunk, de szerintem egy kicsit többet is mutathattak volna abból a munkából, ami kirángatott minket a gödörből. Ettől még ez szerintem nagyon jó a szurkolóknak és azt kívánom, bárcsak többet adhattam volna nekik" - fejtette ki a véleményét.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: