DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Toto Wolff tényleg az Aston Martinhoz tart?

Bernie Ecclestone szerint szinte biztos, hogy a Mercedes vezére Lawrence Stroll-lal és az Aston Martinnal folytatja majd a jövőben. Ecclestone azt mondja, hogy Wolff elég okos ehhez.

Már többször is előkerült az a téma, hogy Lawrence Stroll egy igazi nagyágyút szeretne az Aston Martinhoz csábítani Toto Wolff személyében. A Mercedes sikerkorszakának egyik (?) legfontosabb pillére ezt egyelőre tagadta, minden esetben cáfolt, még akkor is, amikor nemrég arról írtak a lapok, hogy vajon miért Stroll-lal távozott Melbourne-ből. Állítja, hogy a Mercedes marad és ő is marad, de Bernie Ecclestone szerint ez nem olyan biztos...

"Toto Wolff egyre inkább Lawrence barátja és megvan az esze ahhoz, hogy megválassza, hogy kikkel barátkozzon. Szerintem több mint valószínű, hogy csatlakozni fog Lawrence-hez és az Aston Martinhoz" - mondta a Formula-1 korábbi vezére a GPFans kérdésére. "Lawrence-nek vannak emberei maga körül és a csoport, amellyel bevásárolta magát a cégbe, azt feltételezem, hogy Toto vezérigazgatóként érzekhet. Ez működhet."

wolffa



Ez újabb táptalajt adhat a találgatásoknak, hiszen Wolff Ausztráliában ott sem volt a csapatok közös megbeszélésén, azon James Allison képviselte a Mercedest, míg a pletykák szerint Wolff inkább Stroll-lal tárgyalt a jövőről. Az Aston Martin Stroll pénzével jövőre gyári csapatként érkezik meg a Formula-1-be és nyilván azzal a szándékkal, hogy minél előbb minél nagyobb sikereket érjen el - Wolff nyilván óriási fogás lenne nekik, de kérdés, hogy őt hogyan lehet elcsábítani jelenleg a Mercedestől.

Utóbbi cég egyelőre maradt az F1-ben és éppen Wolffék beszéltek arról, hogy fontos nekik a sportág, üzletileg is megéri ebbe fektetni, úgyhogy nincs okuk távozni, de azért nem zörög a haraszt...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: