DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

A Red Bullt ismét lenyűgözte Verstappen

Max Verstappen megszerezte az újabb dobogót csapatának. Az Ausztrál Nagydíj után ismét sikerült legyőznie mindkét Ferrarit, aminek Christian Horner örül a leginkább.

A holland pilóta ráadásul átugrotta Sebastian Vettelt az összetettben is, és feljött a bajnoki tabella harmadik helyére. Max Verstappen egyébként tegnap elmondta, hogy a Ferrarik legyőzhetők, és ezt véghez is tudta vinni.

Christian Horner nem győzte dicsérni pilótáját: „Max nagyszerű versenyt futott, remek teljesítmény. Mindenekelőtt a Ferrari legyőzése itt úgy, hogy rendkívül erősek voltak az előszezonban 9 vagy 10 héttől, remek eredmény a csapatnak.”

 horner-verstappenrol-2019



„Ha megnézzük Verstappen teljesítményét a tavalyi monacói futam óta, rendkívüli módon és éretten vezet. Élvezi, amit csinál, és nagyon megemelte a szintjét.”

A Red Bull csapatfőnöke ellenfeleinek is üzent a következő fordulóra: „Monacóban mindig jók vagyunk, és Max számára egy kártérítés lenne az ottani jó szereplés, így remélhetőleg nehéz idők elé állítjuk őket (Ferrari, Mercedes).”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: