DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Gaslyt a bahreini szép emlékek erősítik

Nem sikerült jól Pierre Gasly első hétvégéje a Red Bull-lal Ausztráliában, Bahrein viszont egy kedves helyszín neki, ez pedig erőt adhat neki a jó szerepléshez.

Egy elfecsérelt időmérő edzés a versenyére is rányomta a bélyegét Pierre Gaslynak a szezonnyitón. A 11. helyig tudott felkapaszkodni, de nem tudta megelőzni Danyiil Kvjatot a pontszerző pozícióért, így a Red Bull csak Max Verstappen egységeivel gazdagodott Melbourne-ben.

Gasly szép emlékekkel érkezik a következő helyszínre: „Bahrein a kedvenc versenyeim egyike. Itt értem el a legjobb F1-es eredményemet, egy negyedik helyet 2018-ban, ez pedig nagyon sok érzést és pozitív energiát ad nekem. A legjobb időmérős eredményem is itt vittem véghez, a hatodik időt futottam, és az ötödik pozícióból rajtolhattam, így jó emlékeim vannak a hellyel kapcsolatban.”

 gasly-bahrein-elozetes-2019



A Red Bull pilótája mindenképp javítana az előző hétvége után: „Természetes, hogy az ember összeköti a helyeket az itt tapasztalt érzésekkel, így nem csoda, hogy Bahrein nálam a legjobb helyszínek között foglal helyet. Már nagyon várom, hogy visszatérjek, ezúttal a Red Bull-lal, különösen a legutóbbi melbourne-i nehéz hétvége után.”

„Láttuk, hogy versenyképes autónk van, és szeretem ezt a pályát, így alig várom, hogy vezethessek és elkezdjük a munkát” – zárta a pozitívumokkal Gasly, akinek célja ezúttal már minimum a pontszerzés lehet, miután láttuk, mennyire jól szerepelt a Red Bull és Max Verstappen Ausztráliában.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: