DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Perez már biztosan tudja, hol lesz jövőre

Ugyan még hivatalos bejelentés nem született a Force India részéről, Sergio Perez Monza előtt elmondta, hogy már aláírt egy szerződést, és a helyzete változatlan marad az eddigiekhez képest.

Egyre inkább körvonalazódik az elmúlt egy-két hétben még nagyon bizonytalan lábakon álló csapat jövője. Sokan szinte biztosra veszik Lance Stroll érkezését, akinek az édesapja mentette meg a csődtől a Force Indiát. Az Olasz Nagydíj előtt pedig Segio Perez jelentette ki burkoltan, hogy ő is az istálló tagja lesz 2019-ben.

A mexikói pilóta először a múlt hétvége szépségeit elevenítette fel: „Nagyszerű mindenkit ilyen boldognak látni a feszült időszakunk után, amikor nem tudtuk, mi lesz a munkánkkal, beleértve engem is. Remek, hogy ezek után egy ilyen eredményt szállítottunk a csapatnak, és ez megmutatta, mekkora lehetőség rejlik bennünk, és nagyon büszke voltam erre a teljesítményre.”

 perez-a-szerzodeserol-monza-elott-2018



„Nem változik a helyzetem, megvan a szerződésem. Továbbra is tartanom kell ezt a teljesítményt, a legjobbamat nyújtani, a lehető legtöbb pontot szállítani a csapatnak és olyan elöl végezni, amennyire csak lehet a rajtrácson. Ez nem változott az elmúlt időszakban” – tért rá Perez a jövőjével kapcsolatos helyzetre. 

A Force India versenyzője úgy véli, hogy Monzában meg tudják ismételni az egy héttel ezelőtti formát: „Versenyképes autónk van, amit bizonyítottunk Belgiumban, most pedig egy hasonló karakterisztikájú pályára érkezünk, így itt is gyorsnak kellene lennünk. A cél itt is ugyanaz, megpróbálunk a középmezőny elejére kerülni, és erre meg is van az esélyünk.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: