DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
F1

Vettel még mindig nem ír alá a Ferrarihoz

Sebastian Vettel úgy gondolja, sokkal fontosabb dolgokkal kell foglalkozniuk, mint a jövő évi szerződésének aláírása. A német versenyző elmondta, mire koncentrál jelenleg csapata.

A Ferrari versenyzőjének és istállójának jelenleg kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy a 2018-as szerződésével foglalkozzanak. Az istálló régen állt ilyen közel ahhoz, hogy újabb bajnoki címet nyerhessen, és az év ezen szakaszában is gőzerővel az autó fejlesztésén dolgoznak.

„Igaz, hogy még nincs szerződésem, de jelenleg nem az köt le, hogy ezen aggódjak” - kezdte nyilatkozatát a német.

 vettel-meg-nem-ir-ala-a-ferrarihoz



„Biztosítanunk kell, hogy továbbra is jó eredményeket érjünk el, és erre nyilván itt (Magyarországon) is esély nyílik a nyári szünet előtt, aztán pedig van egy kis időnk készülni a továbbiakra” - folytatta Vettel, aki nemrég arról is beszélt, mi lehet a sikere titka a Hungaroringen.

A négyszeres világbajnok a következővel magyarázta a dolog késleltetését: „Nem halasztom a dolgot. Csak úgy gondolom, hogy most más tennivalókkal kell foglalkoznunk. Amint mondtam, most a nyáron többi idő telik el verseny nélkül, és egyértelműen az autó fejlesztésére koncentrálunk.”

„Egy papírt elég gyorsan alá lehet írni, tehát ezzel nem lesz probléma. Nem látok kizáró okot, miért ne lehetne hosszútávú szerződést kötnünk. De az biztos, hogy ez nem ezen a hétvégén fog megtörténni. Nem sietek, és nem hiszem, hogy a csapat ezt sürgetné” - zárta nyilatkozatát a német.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: