DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 17. péntek
F1

Rosberg: Seb, tényleg sajnálod Kimi kiesését?

A futamon Lewis Hamilton, az azt követő sajtótájékoztatón viszont Nico Rosberg és Sebastian Vettel volt ellenállhatatlan formában: a két német F1-es remek show-t csinált az újságírók előtt.

Tegnap már beszámoltunk egy Rosberg-Vettel csörtéről az Ausztrál Nagydíj futam utáni sajtótájékoztatójáról: amikor Nico Rosberg úgy nyilatkozott, hogy örülne a Ferrari felzárkózásának, Sebastian Vettel erősen kétségbe vonta szavait. Ez a jelent ismétlődött meg percekkel később fordítva, amikor Vettel úgy nyilatkozott, hogy sajnálja csapattársa, Kimi Raikkönen kiesését – a négyszeres bajnok viszont azonnal rákontrázott:

Vettel: Ahogy mondtam, Kimi nem ért célba, ami nagy kár. Sokkal több pontot is szerezhettünk volna ma.

Rosberg: És te sajnálod, hogy a csapattársad nem ért célba...?

Vettel: Igen. Nem tudom, hogy ti mennyire szeretitek egymást, mi mindenesetre jól kijövünk Kimivel, szóval kár érte.

Rosberg: Úgy gondolom, hogy versenyzőként örülnöd kéne, hogy van pár pont előnyöd vele szemben.

Vettelt Rosberg ezzel egy pillanatra zavarba is hozta, amit a mercedeses az alábbi felvétel tanúsága szerint kimondottan élvezett... Érdemes figyelni Hamilton arcát is!

Vettel azért szerencséjére gyorsan összeszedte magát: „Úgy gondolom, hogy a jelenlegi helyzetünkben mindkét autónak pontot kell szereznie ahhoz, hogy beérjünk titeket. Igen, őszintén így gondolom, és őszintén nem örülök, hogy a másik autó kiesett ma” – mondta a négyszeres bajnok.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: