DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

F1 hírek

Russell nem aggódik, Alonso a példa

George Russell nem aggódik F1-es karrierjének alakulása miatt, a Mercedes brit versenyzője úgy gondolja, sok év áll még előtte.

részletek

Új technikai vezetőt igazolna az Aston?

A hírek szerint az Aston Martin szemet vetett a Ferrari kasztniért és aerodinamikáért felelős technikai vezetőjére.

részletek

„Sosem mondtam, hogy a Red Bull már bajnok”

A Ferrari-csapatfőnök szerint sem a rivális F1-es istálló, sem Verstappen nem hitte, hogy már megnyerték 2024-et. Ha valaki elbízza magát, vége – hangzik Fred Vasseur intelme.

részletek

Mercedes: Nem szétlövés volt a közös teszt

Barcelonában újra a W13-ba ül az olasz és a német. Egyúttal a Mercedes közleményben cáfolta, hogy a silverstone-i F1-es körözésen eldőlt volna a 17 éves tehetség jövője.

részletek

Külön utcai keveréket fejleszt a Pirelli

A skála leglágyabb keveréke is túl kemény Monacóban – a megoldás a gumiszállító szerint a C6 lesz, amelyet a Ferrari a Paul Ricard-on már tesztelt is.

részletek

Ki kellene-e rúgnia Ocont az Alpine-nak?

A monacói házon belüli ütközés után ez a forgatókönyv is felmerült lehetőségként – kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére!

részletek

Újabb vezető szakember távozik az Alpine-tól

Húsz éve dolgozott a csapatnál, ott votl Fernando Alonso vb-címeinél, nyolc éve volt az eddigi pozíciójában. Átszervezés zajlik.

részletek

Miért nem indulnak Le Mans-ban az F1-esek?

Max Verstappen a BoP-t és a súlyhatárt is módosítaná, de egyetért Charles Leclerc-rel abban, hogy az F1 mellett egyszerűen nem fér bele a Le Mans-i 24 órás.

részletek

Red Bull: Nem lett hirtelen rossz autónk...

Christian Horner szerint a következő pályák sokkal inkább kedvezni fognak majd az RB20-asnak, úgyhogy nem kell túlreagálni a helyzetet.

részletek

Pitwall Talk: Mi dönt az F1-es pilótapiacon?

Vannak-e még fizetős pilóták, miért nem csak a teljesítmény számít, miért nem jönnek a fiatalok, a versenyző maga dönt-e a sorsáról? Ilyen kérdésekre kerestük a választ mai kibeszélőműsorunkban.

részletek

„Alapvető a gond, és nem értjük” – Verstappen

Az F1-es címvédő szerint nem lehet heteken belül megoldani a Monacóban felszínre került nehézségeiket – addig pedig bizonyos helyszíneken küszködni fog a Red Bull.

részletek

Fellépne az FIA a túl egyforma autók ellen

Hasonló színek, kevésbé felismerhető sisakok: a sportág vezérei megkülönböztethető autókat szeretnének – de nem szabályokkal kényszerítenék a csapatokat.

részletek