DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 25. szombat

F1 hírek

Magnussen lehet a hatodik eltiltott F1-es

Mindössze ötször fordult elő az F1 történetében, hogy egy versenyzőt eltiltott a szövetség – ebből három is 1994-ben, és az ötből háromszor későbbi bajnokok jártak így.

részletek

Szavazás: Kapjon-e F1-es engedélyt Antonelli?

Kérelmet kapott az FIA arról, hogy engedjék a 18. születésnapja előtt debütálni Andrea Kimi Antonellit – kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére is ennek kapcsán.

részletek

„Lewis új felfogással szembesül a Ferrarinál”

Korábbi csapattársa, Jenson Button szerint új lesz a hétszeres F1-es világbajnok számára, hogy a csapat mindenekelőtt áll. A brit nem vár feszültségeket Leclerc-rel.

részletek

Az F1-es Emilia-romagnai Nagydíj menetrendje

Imolában indul az F1-es szezon európai szakasza, miközben megkezdődnek az Indy 500 edzései és kvalifikációi: mutatjuk a heti programot a közvetítésekkel együtt.

részletek

Verstappen: Előny Newey, de hogy mekkora…

A regnáló F1-es világbajnok szerint a Red Bulltól távozó tervező bárhol érték lenne, de az kérdéses, mekkora ráhatása lesz a 2026-os új autókra.

részletek

„Lando le tudná győzni Maxot” – Brown

Fantasztikus harcot vívnának – véli a McLaren vezérigazgatója, bár megjegyezte: szerinte sok F1-es verseny könnyekben végződne kettejük között…

részletek

„Alonso többet érdemelne az F1-től”

Pedro de la Rosa, az Aston Martin F1-es nagykövetének véleménye szerint Fernando Alonso többet érdemelne az F1-től.

részletek

Pitwall: Érkezik a megújult F1-es Ferrari

Fejlesztéseket és „sárhányót” tesztelt a Ferrari, magyarázatot adott az FIA, Horner visszaszúrt Wolffnak, nyolc óráig tartó hatórás futam a WEC-ben: az előző hét legfőbb híreiről beszélgettünk.

részletek

Sokat vár imolai fejlesztésétől a Red Bull

Nemcsak a Ferrari, hanem az F1-es világbajnok is újításokkal készül a hétvégi versenyre: Helmut Marko már csak ezért sem tart (még) a McLarentől.

részletek

„Ha botrány van, mindenkit az érdekel”

Newey távozásának egyik oka Horner, és senki nem tudja magát függetleníteni egy csapaton belüli botránytól – állítja a kémbotrányt a McLarennél megélő mérnök.

részletek

Mercedestől érkező vezetők a Ferrarinál

Hivatalossá vált Loic Serra és Jerome d’Ambrosio maranellói szerződtetése: előbbi a karosszériáért felelős mérnöki részleg vezetője, utóbbi helyettes csapatfőnök lesz.

részletek

Riposzt: Most a Haas pereli be Steinert!

Steiner beperelte a Haast, mert az arcképét használták, erre most a Haas pereli be Steinert, mert ő pedig a Haas védjegyeit használta.

részletek