DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 21. szombat
Egyéb

A MotoGP-világbajnok új szerelme

Valentin nap alkalmából a MotoGP kétszeres világbajnoka, Jorge Lorenzo bemutatja nekünk új szerelmét, a LaFerrarit, továbbá egy kis esélylatolgatásba is bocsátkozik az F1 és a MotoGP idei évét illetően.

A spanyol motoros csillag még kedden látogatott el a Ferrari maranellói gyárába, ahol a legtöbb időt azon a gyártósoron töltötte el, amelyről kedvenc autója, a hibrid LaFerrari is legördült. A Yamaha MotoGP csapatának gyári versenyzője a Ferrari.com-nak adott videóinetjújában nemcsak erről az autóról beszélt, de saját ferraris versenyélményét is felelevenítette, amikor a Gulf 12 órás versenyt a Kessel Racing Ferrari 458 Italia GT3-as versenygépével nyerte meg kategóriájában, továbbá az előttünk álló F1-es és MotoGP szezonról is elmondta véleményét.

„Az összes Ferrari csodálatos úgy, ahogy van, például az F12berlinetta is, amely varázslatos módon kombinálja az eleganciát a teljesítménnyel, de véleményem szerint a LaFerrariban van a többi modellhez képest is valami rendkívül különleges, ami megfogott” – vallott szerelmet az olasz sportautónak a pilóta. 

Lorenzónak persze hivatalból is imádnia kell a Ferrarit, elvégre a Fiat konszern a Yamaha MotoGP-csapatának egyik főszponzora, de amilyen lelkesedéssel az olaszok modelljeiről beszélni tud, az nyilvánvalóvá teszi, hogy tényleg a vörösökért dobog a szíve. A „vörösök” pedig olasz úgy hangzik: Rossi. És a körül ezzel be is zárult: boldog Valentino napot mindenkinek! 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: