Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

f2

Kaotikus futamon szerezte Vips első F2-es győzelmét

Két biztonsági autó plusz egy VSC-fázis volt az azerbajdzsáni hétvége második versenyén, melyen a kettőt előző észt Red Bull-védenc, Jüri Vips nyújtotta a legjobb teljesítményt, miközben a versenyzők közel harmada célba sem ért.

részletek

F2: Sima Svarcman-siker az első futamon

Az időmérő győztese és a bajnokság második helyezettje is kiesett már az első körben, a pole-ból induló Svarcmant senki sem tudta megszorítani, TIcktum remekelt, Zhou a dobogón zárt.

részletek

Pourchaire 17 évesen monacói főfutamot nyert

A pole-ból indulva a mezőny legfiatalabb tagja nyerte a Formula-2 monacói hétvégéjének utolsó versenyét, ahol legközelebbi üldözője, Robert Svarcman az elrontott kerékcsere miatt esett vissza.

részletek

F2: Parádés előzéssel dőlt el az esőfutam

Az újonc Liam Lawson második Formula-2-es győzelmét szerezte Dan Ticktum és Oscar Piastri előtt. Monacóban nedves pályán indult a futam, melyen hullottak az autók, a slick abroncsokra váltás viszont nem fizetődött ki.

részletek

F2: Biztonsági autó, Zhou nyert, Nissany először dobogón

Közepesen izgalmas első futamot hozott a Formula-2 a monacói hétvégén – egy első körös baleset, egy elfüstölés, egy safety car és egy utolsó pillanatban történt előzés voltak a legérdekesebb történések.

részletek

Lawson sikerével indult az F2 idénye

Liam Lawson nyerte a Formula-2 nyitóversenyét, az első sprintfutamot. A harmadik helyről indulva a célegyenes végén már elsőként fordult el az új-zélandi, onnan pedig már nem is nézett hátra.

részletek

Schumacher: Az első évben is jó vagyok!

Egy elterjedt elmélet szerint Mick Schumacher lassú alkalmazkodó: az F4-ben, F3-ban és F2-ben is közepes első szezon után remekelt második évében. A német azonban nem ért egyet a teóriával, szerinte Formula-2-ben már újoncként is erősen szerepelt.

részletek

Gyász: Elhunyt Adrian Campos

Ellhunyt a korábbi Formula-1-es pilóta és Formula-2-es, valamint Formula-3-as csapattulajdonos. Adrian Campos hatvan esztendős volt, halálhírét csapata erősítette meg.

részletek

Mick Schumacher: Elborítanak az érzelmek

Miután megszerezte a Formula-2 bajnoki címét, a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fia, Mick Schumacher elmondta, milyen gondolatok kavarognak most a fejében.

részletek

Schumacher botladozva lett F2-es bajnok

Csupán 18. hellyel, vezetői hibákkal és kényszerkiállással biztosította be a végső sikert Mick Schumacher. Ellenfelének, Callum Ilottnak nyernie kellett volna, de a britnek erre nem volt esélye: Jehan Daruvala első győzelmét szerezte a szezonzárón.

részletek

Schumacher: Én akarok lenni a tökéletes versenyző

Jó eséllyel bejelenti a következő hetekben a Haas, hogy Mick Schumacher lesz az egyik versenyzőjük. A hétszeres világbajnok fia nehéz örökséget cipel, de ő szeretne lenni a tökéletes autóversenyző.

részletek

F2: Nagy előzéssel győzött újra Schumacher

A harmadik rajtkockából egy erős starttal és Tsunoda bravúros megelőzésével szezonja második győzelmét szerezte Mick Schumacher Oroszországban. A jelek szerint a bajnoki csata kétesélyessé válik a szezonhajrában.

részletek
Olvastad már?