Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 3. szombat

f2

Így kaphatja meg a szuperlicenszt Sargeant

A hétvégén nemcsak a Formula-1, de a Formula-2 is utolsó fordulóját tartja, ahol Logan Sargeant számára a tét nem kisebb, mint a 2023-as F1-es szerződése. Ez kell az amerikainak a szuperlicenszhez.

részletek

Megérkezett az F2 idei szezonja a játékba

A tavalyi évhez hasonlóan idén is az egy évvel korábbi F2-es autókkal jelent meg az aktuális F1-es játék, azonban a napokban végre megérkezett a frissítés, amely elhozza nekünk a Formula-2 2022-es szezonját. Lássuk, hogyan sikerült!

részletek

F2: Éljen a bajnok, vesszen a bajnok

Idei Formula-2-es bajnoki címének megszerzését követően a brazil Felipe Drugovich nemtetszését fejezte ki azon szabály kapcsán, mely szerint az adott év Formula-2-es bajnoka a következő évben már nem indulhat a bajnokságban. A bajnokság vezetősége részéről viszont kijelentették, hogy szerintük ez a szabály jó és ezen nem hajlandók változtatni.

részletek

Egy csapat végre szerződtette az F2 bajnokát

Felipe Drugovich F1-es esélyei sokáig bizonytalanok voltak, mivel a brazil tehetség iránt egyetlen istálló sem érdeklődött. Bár a rajtrácson nem kap ülést, az Aston Martin bevette újonnan induló pilótaprogramjába, tartalékos pozíciót ad neki, szabadedzésen pedig már idén bemutatkozik.

részletek

Vips nyert, Drugovich az F2 idei bajnoka

Jüri Vips nyerte a Formula-2 olasz sprintfutamát, azonban a figyelem nem rá szegeződött, hanem az F2 2022-es bajnokára, Felipe Drugovichra.

részletek

F2: Magabiztosan nyert Iwasa Franciaországban

A DAMS versenyzője, Ayumu Iwasa nyerte az Formula-2 francia főfutamát. A japán pilóta az első körben szerezte meg a vezető pozíciót és a verseny végéig meg is tartotta Pourchaire és Vesti előtt.

részletek

Verstappen: Vips megérdemel egy második esélyt

Az észt versenyző még múlt hónapban használt rasszista kifejezést streamelés közben, azonban F2-es csapata adott neki egy második esélyt, amit Max Verstappen szerint mindenki megérdemel.

részletek

F2: A büntetéseket követően Sargeant-győzelem

Logan Sargeant ölébe hullott a győzelem a spielbergi főversenyen, miután az előtte befutó Richard Verschoor–Jehan Daruvala párost a felügyelők különböző szabálysértések miatt büntetésekkel sújtották.

részletek

Bottas: Remélem, most már elfelejtjük a hurkákat

Nem először fordult már elő, hogy a hurkakerékvetők annyira megdobtak egy autót, hogy az emiatt a levegőbe repült és ezáltal irányíthatatlanná vált. Bottas szerint más megoldás után kellene nézni.

részletek

Norris: Vannak őrült balesetek

A Brit Nagydíj két horrorbalesetet is hozott, az egyiket az F2-ben, míg a másikat a királykategóriában láthattuk. Az előbbi kapcsán Norris szerint tenni kell valamit a magas kerékvetőkkel.

részletek

F2: Hatalmas balesetet követően Sargeant-győzelem

A Williams amerikai ifjonca szerezte meg a győzelmet az F2 főfutamán, a verseny azonban az első körben történt baleset miatt maradhat emlékezetes, melynek során ismét főszerepet játszott a halo.

részletek

F2: Hihetetlen izgalmak, Doohan-győzelem

Az Alpine juniorja magabiztos vezetést bemutatva utasította maga mögé riválisait a vizes pályán zajló sprintversenyen, az utolsó körökben azonban izgulnia kellett a gyorsan kopó esőgumik miatt.

részletek