Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 17. csütörtök

f2

Nemet mondott az amputációra Correa

Javul a súlyosan sérült F2-es, Juan Manuel Correa állapota, de jobb lába csak rögös úton menthető meg. Felajánlották az amputációt lehetőségként, de az amerikai a 10 órás műtétet választotta annak kockázataival.

részletek

A sérült Correa csapattársa szerezte meg első pole-ját Monzában

A fekete belga hétvége mindkettő Formula-2-es futamát törölték, hat nappal társuk elvesztése után azonban újra versenyeznek a kategória fiataljai. Callum Ilott először az F2 első rajtkockájában.

részletek

Egyetlen autóval indulnak Monzában a tragédiában érintett csapatok

Giuliano Alesi autóját – amely a végzetes kimenetelű láncreakciót indította el Spában – lefoglalta a belga rendőrség, ezért F2-es csapata, a Trident csak egy versenygépet indít hétvégén, hasonlóan az Ardenhez.

részletek

Óriási baleset miatt törölték az F2-es futamot

A szombat délutáni Formula-2-es versenyt második körében megszakították és lefújták. Az Eau Rouge-ban több autó ütközött, két érintett versenyző állapotáról nincsen információ.

részletek

A Ferrarinak köszönheti első F2-es győzelmét Mick Schumacher

Rengeteg segítséget nyújtott akadémistájának az olasz istálló: többek között így sikerült alkalmazkodnia a Formula-2-es gumikhoz, melyek kezelésének főszerepe volt a Hungaroringen megszerzett sikerben.

részletek

Mick Schumacher először győzött az F2-ben

A Prema pilótáját végig üldözte japán riválisa, Nobuharu Matsushita, de a német kezében tartotta a sprintfutamot a Hungaroringen. Az F3-ban egy másik Ferrari-védenc is először nyert, Marcus Armstrong.

részletek

Norris: Az F2 megerőltetőbb az F1-nél

Minden alacsonyabb szinten – gokart, F4, F3, F2 – megszenvedte a kategóriaváltásokat Lando Norris. Meglepő módon a Formula-1-be lépés sokkal gördülékenyebben zajlott számára.

részletek

Mick Schumacher nem adja fel

Nagy túlzás lenne azt állítani, hogy újonc Formula-2-es szezonjában az ifjabb Schumacher olyan eredményt szállít, amilyet elvárnak tőle. A kétarcú osztrák verseny rámutatott: sokszor nem saját hibája miatt szenved, ugyanakkor egy jó napján képes sorra előzni a többieket.

részletek

F2: Sette Camara nyert, Schumacher 4.

Izgalmasan alakuló, nagy balesettel tarkított futamot hozott az F2 osztrák sprintversenye vasárnap. Az utolsó hat körben nagy harc folyt az első helyért, miután elhagyta a pályát a biztonsági autó.

részletek

Hubert ismét nyert, Schumacher most is kiesett

Anthoine Hubert zsinórban második sprintversenyét nyerte a Formula-2-ben, így a Renault üdvöskéje hazai pályán, a Paul Ricardon ünnepelhetett újabb győzelmet. Correáé a 2, Zhoué a 3. hely.

részletek

De Vries a futam, Schumacher a káosz ura Monacóban

Mick Schumacher volt az F2-es főverseny egyik főszereplője: előbb ígéretes versennyel tűnt ki, aztán negatív hőssé vált, aki kiforgatta Calderont, forgalmi dugót és piros zászlót váltott ki.

részletek

Mick Schumacher: Apámhoz mérem magam

Egyik jelenlegi Formula-1-eshez sem hasonlítja magát Mick Schumacher: bár elismeri, hogy tőlük is sokat tanul, hétszeres világbajnok apja az, akinek sikerei és döntései a mércét jelentik számára.

részletek
Olvastad már?