Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 20. szombat

f2

F2: Sette Camara nyert, Schumacher 4.

Izgalmasan alakuló, nagy balesettel tarkított futamot hozott az F2 osztrák sprintversenye vasárnap. Az utolsó hat körben nagy harc folyt az első helyért, miután elhagyta a pályát a biztonsági autó.

részletek

Hubert ismét nyert, Schumacher most is kiesett

Anthoine Hubert zsinórban második sprintversenyét nyerte a Formula-2-ben, így a Renault üdvöskéje hazai pályán, a Paul Ricardon ünnepelhetett újabb győzelmet. Correáé a 2, Zhoué a 3. hely.

részletek

De Vries a futam, Schumacher a káosz ura Monacóban

Mick Schumacher volt az F2-es főverseny egyik főszereplője: előbb ígéretes versennyel tűnt ki, aztán negatív hőssé vált, aki kiforgatta Calderont, forgalmi dugót és piros zászlót váltott ki.

részletek

Mick Schumacher: Apámhoz mérem magam

Egyik jelenlegi Formula-1-eshez sem hasonlítja magát Mick Schumacher: bár elismeri, hogy tőlük is sokat tanul, hétszeres világbajnok apja az, akinek sikerei és döntései a mércét jelentik számára.

részletek

F2: Ghiotto parádézott, Schumacher pole-ból hatodik

Rövid ideig vezetett, de végül nem a Ferrari-juniorról szólt a bahreini sprintfutam: Luca Ghiotto lopta el a show-t, aki az élről kiállt kerékcserére, aztán a 14. helyről mindenkit megelőzve győzött.

részletek

Leclerc: Hazudtam édesapámnak a halálos ágyán

Charles Leclerc még 2017-ben vesztette el édesapját, akinek minden vágya volt, hogy fia Formula-1-es világbajnok legyen. A versenyző így kénytelen volt hazudni neki a halálos ágyán.

részletek

Todt: Hagyják békén Mick Schumachert

„Egyszerű, becsületes fiú” Michael Schumacher gyereke, akit még nem rontott el az F1 világa, vélekedik a Micket születése óta ismerő Jean Todt, az FIA elnöke.

részletek

Egy szuperlicenszpontja sincs az F1-hez legközelebb álló pilótanőnek

Susie Wolff szurkol, hogy Tatiana Calderonnak sikerüljön, ami neki nem. Ugyanakkor létezik egy leküzdendő „akadály”, ahogyan ő nevezi: a szerepléshez szükséges 40 szuperlicenszpont.

részletek

Leclerc figyelmeztette Russellt

A Ferrari igazolása elárulta: az intenzív Formula-2-es futamok után hosszúnak és unalmasnak tartotta a Formula-1-es nagydíjakat, melyeken 40 körön át kellett egyedül autóznia.

részletek

Sajtó: Mick Schumacher a Ferrarit választotta

Olasz sajtóhírek szerint a hétszeres világbajnok legenda fia a Ferrari és a Mercedes közül az olaszok juniorprogramját választja majd. Mick Schumacher ezzel ismét az F1 felé lépett.

részletek

Schumacher közel álmai beteljesüléséhez

Mick Schumacher jövőre már a Formula-1 előszobájának számító F2-es sorozatban versenyezhet. Már egy ideje reflektorfényben van és ő maga is érzi, egy lépésre van a száguldó cirkusztól.

részletek

Schumacher odalépett, már második

A háromnapos Formula-2-es teszt elején inkább csak ismerkedett az új autóval Mick Schumacher, pénteken viszont már jobban odatette magát és kevés híján a leggyorsabbnak bizonyult.

részletek
Olvastad már?