Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

f2

Gyász: Elhunyt Adrian Campos

Ellhunyt a korábbi Formula-1-es pilóta és Formula-2-es, valamint Formula-3-as csapattulajdonos. Adrian Campos hatvan esztendős volt, halálhírét csapata erősítette meg.

részletek

Mick Schumacher: Elborítanak az érzelmek

Miután megszerezte a Formula-2 bajnoki címét, a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fia, Mick Schumacher elmondta, milyen gondolatok kavarognak most a fejében.

részletek

Schumacher botladozva lett F2-es bajnok

Csupán 18. hellyel, vezetői hibákkal és kényszerkiállással biztosította be a végső sikert Mick Schumacher. Ellenfelének, Callum Ilottnak nyernie kellett volna, de a britnek erre nem volt esélye: Jehan Daruvala első győzelmét szerezte a szezonzárón.

részletek

Schumacher: Én akarok lenni a tökéletes versenyző

Jó eséllyel bejelenti a következő hetekben a Haas, hogy Mick Schumacher lesz az egyik versenyzőjük. A hétszeres világbajnok fia nehéz örökséget cipel, de ő szeretne lenni a tökéletes autóversenyző.

részletek

F2: Nagy előzéssel győzött újra Schumacher

A harmadik rajtkockából egy erős starttal és Tsunoda bravúros megelőzésével szezonja második győzelmét szerezte Mick Schumacher Oroszországban. A jelek szerint a bajnoki csata kétesélyessé válik a szezonhajrában.

részletek

F2: Az orvosi autó vitte a győztest a bokszba

A magabiztosan versenyző Dan Ticktum autója csak a leintés után adta meg magát, a negyedikként beérő Mick Schumacher pedig már második az összetettben Callum Ilott mögött a monzai sprintfutam után.

részletek

Még nem gondol az F2-es titulusra a kis Schumi

Egy győzelme már van a Ferrarinak az idei monzai hétvégén, ám azt nem Leclerc vagy Vettel szerezte, hanem Mick Schumacher az F2 szombati főversenyén. A német bajnokesélyes, de még nem gondol a titulusra.

részletek

F2: A levezető körön vették el a győzelmet Mazepintől

Az eredetileg másodikként célba érő Honda-védenc Tsunoda örökölte az elsőséget. A hátrasorolt orosz dühében nekiment a második helyet jelző táblának, újabb bajt hozva magára.

részletek

F2: Schumacher és Svarcman ütközött az élen

Nevető harmadikként Yuki Tsunoda győzött Silverstone-ban vasárnap, miután két körrel a leintés előtt Mick Schumacher előzése közben összeakadt a két Prema. A német így is második lett, az orosz nullázott.

részletek

F2: Az oroszok a végén bedarálták Schumachert

A taktikáról szólt a Formula-2 szombati főfutama a Hungaroringen: a későn kereket cserélő Robert Svarcman óriási győzelmet szerzett, Nyikita Mazepin második lett – hat körrel a vége előtt még Mick Schumacher vezetett.

részletek

Három biztonsági autó és újonc nyertes az F2 sprintfutamán

Megismertette nevét a közönséggel a brazil Felipe Drugovich, a rajtot és három újraindítást kiválóan menedzselve futamgyőzelmet szerzett élete első Formula-2-es hétvégéjén Spielbergben.

részletek

Újra jár az F2-es balesetben megsérült Correa

Botladozva, de megtette mankó nélkül az első lépéseit Juan Manuel Correa a súlyos spái ütközés óta. Az út még hosszú, a 20 éves pilóta azonban már látja a célt.

részletek
Olvastad már?