Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 17. csütörtök

bajnok

Letartóztatták a kétszeres Indy 500-győztest

Nem először vét a törvények ellen a korábbi szupersztár, Al Unser Jr, aki képtelen úrrá lenni alkoholproblémáin. Hétfő reggel ismét letartóztatták, megint alkoholos befolyásoltság okán.

részletek

Stewart megkérdőjelezi, hogy Hamilton lenne a legjobb

Bár a jelenlegi Formula-1-ben évek óta dominál és halmozza a győzelmeket Lewis Hamilton, ám Jackie Stewart szerint ebben hatalmas szerepe van fantasztikus autójának. A Mercedes segítette ehhez.

részletek

Paul Tracy visszatér

Az IndyCar egyik legeredményesebb pilótája visszatér a versenyzés világába. Bár testsúlya alaposan megnövekedett, keményen dolgozik azon, hogy remek formában legyen, mire autóba ül.

részletek

Dixon: Abszolút nem bánom, hogy nem lettem F1-es

Bő egy hete ötödször is bajnokká koronázták a népszerű, veterán Scott Dixont az IndyCarban. Bár még fiatalon tesztelt a Formula-1-ben, egyáltalán nem bánta meg, hogy maradt Amerikában.

részletek

Vélemény: Miért nem örülünk együtt a Citroennel a WTCC bajnoki címüknek?

Sanghaji négyes győzelmükkel immár matematikailag is bebiztosították első helyüket a WTCC 2014-es konstruktőri pontversenyében az idén érkezett franciák. Övék a bajnoki cím, fényévekkel jobbak voltak mindenkinél. Mégis: nézzük őket, ahogy ünnepelnek, és nem értjük, mire fel a nagy öröm. Nekünk nem szimpatikus a mezőny porba alázása. Elmondjuk, hogy miért.

részletek
Olvastad már?