Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 27. kedd

Walkner

Dakar: Hármas Toyota siker, új éllovas a motorosoknál

Kiválóan alakult a 9.szakasz a Toyota számára, miután Giniel de Villiers nyerte a napot, mögötte pedig két márkatársa zárt az első háromban. A motorosok között Matthias Walkner vette át a vezetést.

részletek

Ezért jobb Hamilton Schumachernél és Sennánál a legendás kommentátor szerint

A hatszoros világbajnok mindig makulátlanul tiszta maradt pályafutása során, ezzel pedig túlszárnyalta a piszkos taktikákkal élő kiválóságokat – érvel a 96 éves Murray Walker.

részletek

Kétszeres Dakar-győztes a motorosok közt

Három esélyes vágott neki a perui verseny döntő utolsó napjának: egyikük bukott, Price viszont szakaszsikerrel döntötte el a kérdést. A quadok között a domináns Cavigliasso nyert.

részletek

Osztrák motoros nyerte az idei Dakart

Rövid, 120 kilométeres mért szakasszal ért véget a 2018-as Dakar. A motorosok között Matthias Walkner megszerezte első győzelmét, quaddal Ignacio Casale nyert.

részletek

Dakar: Áldozatokat szedett az utolsó előtti szakasz

Az autósok között Peterhansel és Ten Brinke, a motorosoknál Brabec, a kamionok közt Villagra került bajba a verseny végéhez közel – csak a Peugeot tudta folytatni közülük. Szombaton rövid gyorsaságival fejeződik be a 2018-as Dakar.

részletek

Dakar: Teljesen átalakult a motoros élmezőny, Peterhansel már második

Újabb szakaszgyőzelemmel folytatódott a Dakar-legenda felzárkózása, Sainz előnye egy órára csökkent. A motoros kategóriában megjósolhatatlan fordulatok történtek: kiesett az első helyezett, négy élmenő is sokat veszített. Az utolsó magyar zászló alatt induló versenyző feladta.

részletek

Hazai autós-győzelem, motoros meglepetés

Orlando Terranova a nyitószakasz győzelmének megöröklése után erőből is győzni tudott a Dakar harmadik felvonásán, míg a motorosok közt ma egy Dakar-újonc, Matthias Walkner bizonyult a leggyorsabbnak.

részletek