DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

VisaRB

Lawson távozhat, ha nem kell a Red Bullnak

Az energiaitalosok tartalékpilótája jelezte: szeretne velük versenyezni, de a fő célja az F1, így ha náluk nincs hely, dobbanthat.

részletek

Így állnak az F1-es csapaton belüli párharcok a 2024-es szezon harmadánál

Egyoldalú tarolás a Red Bullnál, a Mercedesnél és a Visa RB-nél, meglepően kiegyenlített küzdelem az Aston Martinnál: így állnak a mutatók nyolc futam után.

részletek

Mindkét pilótájával elégedett a Visa RB

Tsunoda hatalmas előrelépéséről beszélt Peter Bayer vezérigazgató, aki egyelőre nem foglalkozik 2025-ös F1-es versenyzőkérdésekkel.

részletek

Nem számított ilyen teljesítményre Tsunoda

Hiába ment már pénteken is jól, a Visa RB japánja magát is meglepte az imolai F1-es időmérőn nyújtott produkcióval – bár így sem volt teljesen elégedett.

részletek

Ricciardo: Magabiztos vagyok, versenyezni akarok

Az ausztrál a Miami Nagydíjat követően alig várta, hogy újra autóba ülhessen: a sprintfutamon elért eredménye visszaadta az önbizalmát, így tovább szeretne bizonyítani.

részletek

„Nonszensz, hogy lecseréljük Ricciardót” – Marko

Mármint legalábbis Imolában – később még megvizsgálhatják a kérdést. A Red Bull F1-es tanácsadója nem érti az ausztrál kétarcú hétvégéjét Miamiban.

részletek

„Tehetetlenek voltunk a gumik kopása ellen” – Ricciardo

A sprintfutamos remeklést követően az időmérő első szakaszában kieső ausztrál szerint semmit sem tudtak tenni a gumikopás ellen – a történtek előtt értetlenül áll, de előző eredménye erőt ad neki.

részletek

„Emlékeztettem pár embert” – Ricciardo a negyedik helyen

A befutó előtt hitte csak el, tényleg képes lesz maga mögött tartani az RB-vel egy Ferrarit. Szezonja első pontjait kapásból egy negyedik hellyel szerezte meg a miami sprint nagy védekezője.

részletek

Továbbra is hisz Ricciardóban az RB

Laurent Mekies csapatfőnök látja a fejlődés jeleit a többszörös F1-es futamgyőztes ausztrálon: a közeljövőben érkeznek is újítások, amelyek segíthetnek neki.

részletek

„Sokkal jobb volt Ricciardo kínai hétvégéje”

Bár Stroll torpedózása után idejekorán véget ért számára az F1-es Kínai Nagydíj, maga a pilóta és Helmut Marko is látja a pozitívumokat.

részletek

Az új karosszéria miatt támadt fel Ricciardo?

Idén először jobb teljesítményt nyújt Yuki Tsunodánál az F1-es Kínai Nagydíjon, de az ausztrál egyelőre nem akarja ezt azonnal a cserére fogni.

részletek

„Nem naiv”, de nem is aggódik Ricciardo

Nem gondol arra az ausztrál, hogy szezon közben kirúghatja őt a Red Bull a Visa RB-től. Marko eközben szívesen látná idén az F1-ben Lawsont…

részletek