DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 3. vasárnap

Velenczei

Ostberg idei harmadik sikerét hozta a Mecsek Rali

Az első nap után még Velenczei vezetett az 55. alkalommal kiírt versenyen, a korábbi WRC2-es világbajnok azonban fordított, így minden eddigi fellépése során győzni tudott.

részletek

Vértes Rali: Velenczei első abszolút győzelme

Élete első Rali1-es győzelmét szerezte a Székesfehérvár Rali helyett beugró helyszínen Velenczei Ádám. A skodás kezéből egy időre kicsúszott a vezetés, de sötétedés után óriásit mentett.

részletek

Egyik szemük sírt csak Velenczeiéknek, hiszen dobogón végeztek a Salgó Ralin

Győzelmi szándékkal érkezett a szezonnyitó futamra a Gulf Racing Hungary R5-ös párosa, a Velenczei-Szőke duó. Az idén összeállt csapat a kisvaszari tesztfutam győzelme után az első helyért szeretett volna küzdeni a pilóta hazainak számító futamán. Az utolsó szakasz előtt a második helyen álltak, de a végén egy defekt idén is a harmadik helyre engedte felállni a Skoda Fabia R5-ös autóval versenyző legénységet. A csapat többi párosa is hatalmasat csatázott a szezonnyitón. Volt, amikor az elemekkel, volt, amikor a technikával…

részletek

Velenczeiék nyomni fogják, ahogy tudják

Velenczei Ádám és Szőke Tamás egy győzelemmel kezdte a közös versenyzésüket, hiszen a tesztfutamnak szánt, de szép számú R5-ös autót felvonultató Kisvaszar Ralin a leggyorsabbak voltak június közepén SKODA Fabia R5-ös versenyautójukkal.

részletek

Velenczei nyert Turán előtt Kisvaszaron

Véget ért az idei hazai raliszezon első komolyabb eseménye, a Kisvaszar Rali. A harmadosztályú versenyre az első osztály élmezőnyének jelentős része is nevezett tesztjelleggel, a szűk erdei szakaszon pedig már rögtön látszottak is az erőviszonyok.

részletek

Dobogón végzett a Citroen C3 R5-tel a Velenczei-Zsiros duó

A Citroen Rally Team Hungary csapata már a harmadik közös versenyük után pezsgőzhetett a Székesfehérvár Rali céldobogóján! A verseny előtt azt nyilatkozta Velenczei Ádám, hogy szeretné a legjobbak között befejezni a futamot. Hibamentes autóval, jól megválasztott Pirelli gumikon, magabiztos versenyzéssel végig az elsők között autóztak. A csapat joggal örül, hiszen mindannyian megdolgoztak a sikerért!

részletek

Hadik vezet Ózdon, Herczig csak harmadik

Hadik András és Vincze Ferenc feszül egymásnak az első helyért, Herczig Norbert látótávolságon belül van, Turán Frigyes csak hatodik - közben Ollé Sándorék óriási bukást szenvedtek el.

részletek

Hadik vezet Ózdon, Velenczei felborult

Hadik András vezet az Ózd Rali első napja után, de a mögötte lévők sorrendje még képlékeny - az ötödik szakaszt etappá nyilvánították Velenczei Ádámék balesete miatt.

részletek

Innen folytatja az ORB mezőnye Veszprémben

Hétvégén következik a Veszprém Rali egy visszatérő közönségkedvenccel, addig is idézzük fel, hogy mi történt a bajnokság előző állomásán, az ISEUM Ralin, Szombathelyen.

részletek

Vb-t járt navigátor foglal helyet Velenczei mellett

Nem maradhat ki az év végi buliversenyből Velenczei Ádám sem. A Maxx Race Team fiatal pilótája szintén leadta a nevezését a december 27-29-ei Szilveszter Ralira, hogy a Hungaroringen ralishoz méltó módon búcsúztathassa el az óévet.

részletek