DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 5. vasárnap

TunisiaDesertChallenge

Homokviharban landolt a Tatuin bolygón a Qualisport Racing

A természet nem ismer tréfát, ez bebizonyosodott a Tunisia Desert Challenge csütörtöki napján is: a szervezők előbb rövidíteni próbálták, majd inkább törölték a szakaszt a szűnni nem akaró homokvihar miatt. A mezőny összekötőn érkezett, mégpedig egy galaktikus helyszínre, a Tatuin bolygóra!

részletek

Qualisport: Önszorgalomból a dűnék között

Törölték a Tunisia Desert Challenge hatodik napjára tervezett penzumot a viadal szervezői, a mezőny összekötőn jutott el Ksar Ghilane-ból Douzba, de a Qualisport Racing legénysége nem engedte lazsálni a Scania Qualisport Sharkot!

részletek

Varga Racing Team: Helyzetjelentés Tunéziából

Hol a technikával, hol a természettel vívja csatáját a Varga Racing Team együttese a 2022-es Tunisia Desert Challenge-en. A különítmény tagjai remélik, hogy a váratlanul jött szerdai szünnap során sikerül minden problémát orvosolni a BMW X6 RR-en és két jól sikerült szakasszal búcsúzhatnak az afrikai derbitől.

részletek

A magyar Scania az éllovas Tunéziában!

Bár az első néhány kilométer után problémákkal szembesültek, az élre állt a Qualisport Racing triója a kamionos kategória összesítésében, a Tunisia Desert Challenge ötödik napján!

részletek

Rövid szakasz, technikai nehézségekkel

Rövidített, ám roppant nehéz szakasz várt a Qualisport Racing kamionos legénységére a Tunisia Desert Challenge negyedik napján. A Kovács, Czeglédi, Ács triót technikai problémák hátráltatták, de így is a 3. helyen zárták a napot.

részletek

Szakaszgyőzelemmel közelített a vezető pozícióhoz a magyar Scania

Szakaszt nyert és közelebb került a vezető pozícióhoz a Tunisia Desert Challenge harmadik napján a Qualisport Racing kamionos együttese.

részletek

Defekttel zárult az első igazi versenynap

Defekt hátráltatta a Qualisport Racing kamionosait a Tunisia Desert Challenge második napján, amely a sivatagi derbi első igazi versenynapja volt. A Kovács, Czeglédi, Ács trió a vadonatúj Scania Qualisport Sharkkal a kategória 2. helyén zárta a szombatot.

részletek

Elsőséggel debütált a Scania Qualisport Shark!

Legfeljebb álmodni mert olyan kezdésről a Qualisport Racing együttese, amilyet produkáltak a Tunisia Desert Challenge prológján: a csapat vadonatúj alkotása, a Shark azonnal az első helyre repítette a Kovács Miklós, Czeglédi Péter, Ács László triót!

részletek