Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

Techeetah

Formula-E: Sam Birdé az első New York ePrix

Ami nem jön össze az egyiknek, összejön a másiknak: a pole-ból induló Alex Lynn technikai hiba miatt elvérzett, ám csapat- és honfitársa remek előzés után győzelmet szállított a DS Virgin Racingnek.

részletek

Formula-E ezen a hétvégén Mexikóban már Gutierrezzel

Egyetlen nap és újra Formula-E, ezúttal Mexikóban vendégeskedik az elektromos hajtású formulaautós sorozat. Rögtön hazai versenyén debütál Esteban Gutierrez a Techeetah istállónál.

részletek

Gutierrez a Formula E-ben

A tavaly még a Haasnál versenyző Esteban Gutierrez úgy tűnik, végül megtalálta helyét a Formula E szériában. Az eddig meglehetősen alulteljesítő Ma Csing-Hua helyét veszi át a sokra hivatott Techeetah istállónál már a következő futamtól egészen a szezon végéig.

részletek

Ezért jobb hely a Formula-E az F1-nél

Az elektromos sorozat egyre nagyobb népszerűségnek örvend, több szegmensben pedig mást most izgalmasabb terület egy pilóta számára, mint a száguldó cirkusz.

részletek

JEV távozott: Ferrari helyett FE

A Toro Rossótól való kiakolbólítását követően nyergelt át az F1-ről a Formula–E-be Jean-Eric Vergne, aki egyúttal a Ferrari kötelékébe is bekerült – ez azonban csak átmeneti volt, már nem ő a tartalék.

részletek

Az újonc csapat futott körrekordot a Formula-E tesztjén

Jean-Eric Vergne először ült be új csapatának új motorral szerelt új autójába az elektromos sorozat szezonzárója óta, és máris bizonyítja, hogy remek lépés volt megvásárolniuk a konstruktőri bajnok motorját.

részletek

A micsodához igazolt át Jean-Eric Vergne?

A szezon végeztével máris beindult a mozgolódás a Formula-E pilótapiacán. Kezdhetjük ízlelgetni a nemzetközi autóversenyzés történetének egyik legszokatlanabb csapatnevét.

részletek
Olvastad már?